To fantastiske lydbøger til bilen

To fantastiske lydbøger til bilen

18. sep 2019

Dette er sponsoreret indhold

Det medie allerflest bilejere benytter sig af, når de kører i deres bil, er radioen. Men hvorfor egentlig? Hvorfor skal man benytte sig af et medie, der dikterer hvad der skal sendes og tilmed sender reklamer imellem de forskellige musiknumre og programmer. I dag har vi jo frit valg på alle hylder, når det kommer til at vælge medier, og man kan streame alt fra musik til lydbøger og selv nyhedsmedier er begyndt at tilbyde deres læsere podcasts og oplæste nyheder. Hvordan kan det så være, at mange danskere stadig hører radio? Det ville jo være smartere, hvis man selv bestemte, hvad der skulle komme ud af bilens højtalere. Derfor har vi fundet to bud på lydbøger, der er perfekte at lytte til i bilen. De er alle perfekte på hver deres måde, og designet til at tage med til lytning i bilen. Find de to lydbøger og mange andre hos Bookmate via dette link https://da.bookmate.com/bookshelves/PEXRRnPZ 

10 ting ledere kan lære af Kierkegaard - af Pia Søltoft

Bogen her er skrevet af Pia Søltoft og handler, som titlen på bogen også indikerer, om hvad moderne virksomhedsledere kan lære af den gamle danske filosof Kierkegaard. Kierkegaard, der grundlagde eksistentialismen, trækker stadig spor i det moderne danske samfund, og derfor mener forfatter Pia Søltoft, at der er masser af ting, som ledere kan lære af en af Danmarks største tænkere. Med en liste på syv spørgsmål stiller forfatteren Kierkegaards tanker op på en overskuelig måde, så man kan lære noget om, hvordan man kan lede ud fra eksistentialistiske principper. 


God at lytte til i bilen

Bogen kan lyttes i bilen og er nem at lytte til, da den er delt op i syv forskellige afsnit. Dermed kan man høre bogen med afbrydelser, uden det går ud over oplevelsen. Derfor er bogen perfekt, hvis man måske har en halv times kørsel på arbejdet, hvor det er nemt lige at snuppe et afsnit, når man kører til og fra jobbet. Bogen minder på mange måder om et brev - og derfor er det en god idé at høre det blive fortalt - også gerne flere gange. Bogen rejser nemlig en del spørgsmål og besvarer nogle andre, der formentligt kan bidrage til, at ens ledelsesstil bliver endnu bedre. 

Mysteriernes Allé - af John Irving

Hvis ikke man ved hvem John Irving er, så er man gået glip af meget. Amerikaneren, der siden 1968 har udgivet romaner om forskellige emner, er netop nu aktuel med bogen “Mysteriernes Alle”. Det er en bog om den ældre forfatter Juan Diego, der på en rejse til Filipinerne genopdager sig selv og husker tilbage som barn i Mexico med sin søster Lupe, der kan forudse fremtiden. Det er på mange måder en roman, der tager de temaer op, som forfatteren John Irving har været kendt og beundret for siden begyndelsen af hans forfatterskab. Fremtiden og fortiden kolliderer i “Mysteriernes Allé”, hvor Juan Diego i en sen alder pludselig igen skal finde ud af, hvem han er.



Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce