Toyota Corolla Sedan - Et alternativ for en Avenssis

Toyota Corolla Sedan - Et alternativ for en Avenssis

351visninger 6 svar | 16. nov 2018


Det er godt og vel 10 år siden at Toyota havde en Corolla Sedan på det danske modelprogram. Dengang var Corolla sedan en anerledes bil en sin daværende søster-model Auris. I dag bruger hele Corolla's modelprogram samme nye TNGA platform.  Det er dog uvist om modellen komme til danmark som Civic Sedan gjorde, men det kunne måske godt tænke sig da Toyota tag Avenssis'en af programmet forevigt! En plads som kunne udfyldes af den nye Corolla Sedan og Touring, der iøvrigt kommer til danmark. Overraskende er den faktisk ikke meget større end forrige Corolla Sedan, men istedet for er den blevet breder for mere plads. 

Udstyret og sikkerheden er identisk med Hatchback'en og Touring udgaven, hvor de tilfælles får et 8" touchskærm, 7" digital instrumentpanel og et 10" Head-up Display som ekstraudstyr. Standardsikkerheds udstyr består af følgende:
Pre-Collision System med fodgænger og cykel spot, Adaptive Cruise Control, Lane Departure Alert med steering assist, Road Sign Assist, Automatic High Beam og Lane Trace Assist. 

Motorprogrammet består af de velkendte Hybridbenziner og ingen mulighed for Diesel. Dog introducer Toyota for den gamle 1,6 sugemotor i Sedan'en. Det er samme 1,6' er fra Avenssis'en. I Amerika er de heller ikke meget heldiger, hvor de får fornøjelsen af en suge 1,8'er.. 

Motorprogram: 
Benzin/Hybrid
1,6 VVT-i 132 Hk  16 km/l
1,8 140 Hk (Nordamerika kun)
1,8 Hybrid 128 Hk 26 km/l
2,0 Hybrid 180 Hk 


Vi krydser finger for at Toyota Danmark tag modellen hjem til landet sammen med den kommende flotte Camry Sedan! Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Kommentarer på:  Toyota Corolla Sedan - Et alternativ for en Avenssis
Kommentér på:
Toyota Corolla Sedan - Et alternativ for en Avenssis