Toyota RAV4 og Jaguar F-PACE SVR -5-liter V8!

Toyota RAV4 og Jaguar F-PACE SVR -5-liter V8!

925visninger 1 svar | 28. mar 2018
Det er denne uge at Ny York Autoshow begynder, og i dag har Toyota og Jaguar været  ude og tag sløret af deres to nye SUV'er- samt Cadillac!

--------
Toyota RAV4

Det er 24 år siden vi første gang så den lille Soft-Roader RAV4. Dengang var den unik udviklet for europa, hvor den lille SUV passede godt ind på de danske veje. Dog var bilen også et populært valg i nordamerika, hvor de b.la. kom med skes-cylindere motor. I dag er salget for SUV'er i europa faldet overfor Crossover, men næste år kommer den til europa.

Den nye RAV4 ser meget mere hårder ud end nogensinde, og denne gang ligner den en ægte Off-Roader. RAV4 bruger den nye TNGA platform, og derfor er den blevet korter end før, hvor den deler bund med C-HR. Som den første bil med AWD på den nye platform, så kommer den med Toyota's nye system kaldet "Dynamic Torque Vectoring". Det betyder at den kan sende op til 50% af sine kræfter til de hjul som begynder at miste grab ved kørsel af hårder terræn. 

I motorrummet finder man lige nu kun en firecylindere 2,5 Hybrid og CVT gear eller en 2,0 sugemotor med et 8-trins AUT. 
I kabinen bliver der lånt fra C-HR, og her finder man samme 7" skærm eller 8" på de større udstyrs modeller Dog introducere Toyota et program kaldet Entune 3.0 multimedia, hvor AppleCarPlay og Amazon Alexa vil være med i. 

Hvis RAV4 kom til europa, så ville den nok få Toyota's nye 2-liter Hybrid og 180 Hk! 

....................................
Jaguar F-Pace SVRJaguar banker på døren hos Mercedes, og her vil den gerne lege med deres nye GLC63 AMG! Den nye SVR model vil få den velkendte 5-liter Supercharge V8'er med 542 Hk og 680Nm fra deres F-Type R. 0-100 vil den kunne gøre på 4,3 sekunder -  takket være Jaguar's AWD system. Med et udstødningsrør som er 6,6 kg letter end før, så lover Jaguar at lyden vil være unikt end de andre modeller i klassen. 

F-Pace SVR kommer med 21" fælge standard, men kan opgraderes til 22", og vil være mærkets hurtigste familiebil til dato, hvis man ser bort fra deres hardcore Jaguar XE SV Project 8... 
----------------

Cadillac XT4


XT4 er det amerikanske mærkes nyeste skud fra stammen, og er Cadillac's mindste SUV. XT4 er under XT5, og størrelsesmæssigt med Mazda CX-5. Motoren vil være en 2,0 Turbo med 237 Hk og 350Nm. XT4 vil kunne vælges imellem forhjulstræk til firehjulstræk, og komme med deres "Active Sports" undervogn på Sports-udstyrs udgaven. 


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Kommentarer på:  Toyota RAV4 og Jaguar F-PACE SVR -5-liter V8!
Kommentér på:
Toyota RAV4 og Jaguar F-PACE SVR -5-liter V8!
Annonce