Toyota Yaris 2020 - Kan den virkelig være så flot?

Toyota Yaris 2020 - Kan den virkelig være så flot?

2529visninger 1 svar | 16. okt 2019Efter det store leak i går, kan Toyota præsenterer for en helt ny Yaris. Man skulle ikke tro det, men det her er den nye Toyota Yaris for Europa. Bagenden minder lidt om C-HR og er faktisk blevet en flot bil at se på. Som den forrige Yaris, kommer den kun til Europa, hvor den bruger den nye GA-B platform. Toyota har også prøvet at gøre den mere sportiger at se på ved sænket taget 40 mm. Desværre går det udover hovedpladsen, så Toyota har valgt at sænke sæderne. Bagagerumspladsen er også vokset med 50 mm mere plads, og vægten er faldet med 50kg. 

Toyota lover at kabine materialet er blevet forbedret end før, hvor brug af mere blødt plastik end hårdt plastik er tilføjet. Rattet er blevet mindre og instrumentbordet er blevet større for at skabe en følelse af en større bil. 
Som i den nye Corolla, kommer Yaris med et 10" Head-Up Display og et 7" TFT-skærm, bliver en del af standardudstyret. Selve instrumenteringen bliver en blanding af digitalt og analogt-skriver.AppleCarPlay eller Android Auto kan også fås i den. 

Ifølge Toyota, så er den nye Yaris den mest sikreste bil i klassen med en masse sikkerhedsudstyr ombord. Pakken hedder Toyota Safety Sense, og det inkluder følgende; Automatisknødbremse med fodgængergenkendelse, adaptiv fartpilot,Center Airbag (Første gang i en minibil), lane trace assist og skiltegenkendelse. Motorprogrammet består kun af tre trecylindret benziner. En 1-liter og to 1,5'er. Den forrige Yaris var den mest solgte Hybrid i Danmark, og heldigvis kommer der en ny model. Det nye er at den kommer med det Toyota kalder for fjerde generation selvopladende hybridsystem.Motoren er en 1,5'er med 80 hk, tilkoblet til et 140Nm elektrisk motor, som er blevet større og letter end før. Den er også 20% mere CO2-venliger og giver ca. 15% mere "power" end den forrige. I alt skulle den yde 115Hk. I japan vil den kunne fås med AWD, kaldet E-Four, og det er uvist om systemet kommer til europa. Det er dog første gang at en minibil vil kunne fås med et system som E-Four, hvor det er elmotoren der giver grab til hvert hjul. Om et år eller to skulle en varm Yaris lande, som bliver udviklet af Toyota's Rally Team, GR Sport. Af de to andre benzinmotorer har Toyota desværre ikke løftet sløret for det tekniske endnu. Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Kommentarer på:  Toyota Yaris 2020 - Kan den virkelig være så flot?
Kommentér på:
Toyota Yaris 2020 - Kan den virkelig være så flot?
x