Toyota Yaris Cross Hybrid - Ny mini Cross med hYbrid

Toyota Yaris Cross Hybrid - Ny mini Cross med hYbrid

670visninger 1 svar | 23. apr


Toyota har netop præsenteredet for en ny kompakt Crossover, baseret på deres kommende nye Minibil Yaris. Den nye Yaris Cross er en Hybrid, der skal konkurrer imod VW T-Cross, Nissan Juke og mest af alt Hyundai Kona Hybrid eller den nye Fora Puma.

Yaris Cross er som sagt en forhøjet udgave af den normale Yaris, og trods for de deler samme platform har den 30 mm mere frihøjde. Faktisk er den også 240 mm længer og 90 mm højere end den normale Yaris. Det giver den mere kabine plads, og får den til at se større ud. 
I kabinen er det som den mindre Yaris, hvor man finder et enormt 10" head-up display, 7" Touchskærm og digitalt instrumentering.  Motorprogrammet består kun af én motor. Nemlig deres nye 1,5'er med 80 hk med deres fjerde generation selvopladende hybridsystem. I alt yder den 116 hk og 140Nm. 
Den nye Yaris Cross vil også få brug af det nye AWD-system kaldet E-FOUR, som en del af ekstraudstyret. Det er dog første gang at en Crossover vil kunne fås med et system som E-Four, hvor det er elmotoren der giver grab til hvert hjul.


Den nye Yaris Cross forventes først til sommeren 2021.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Kommentarer på:  Toyota Yaris Cross Hybrid - Ny mini Cross med hYbrid
Kommentér på:
Toyota Yaris Cross Hybrid - Ny mini Cross med hYbrid
x