Trådløs opladning gør det nemmere at være pendler

Trådløs opladning gør det nemmere at være pendler

3. jul 2018

Med en trådløs oplader i bilen er man fri for rodet med ledninger, og man behøver ikke bekymre sig om, om mobilen har strøm.


Tusindvis af mennesker kører hver dag mange kilometer for at komme på arbejde. For de mange pendlere er bilen et kørende kontor. Det skal være effektivt, så man kan få noget arbejde for hånden, mens man er på farten, men det skal også være på en måde, så det ikke går på kompromis med sikkerheden i trafikken. De trådløse oplader opfylder begge krav. De giver mere plads i bilen, og man skal ikke fjerne fokus fra vejen.


Det rullende kontor

For nogle er bilen et simpelt transportmiddel, der skal sikre, at man kommer så gnidningsfrit som muligt fra A til B. For andre er bilen en passion eller en hobby, hvor man bruger timer på at se på biler, køre hyggeture i dem, eller reparerer diverse skavanker ude i værkstedet. For pendlerne er det noget helt fjerde. For de bruger nemlig utrolig meget tid i bilen.

Som pendler har man brug at bilen er fuldstændig strømlinet inden i kabinen. Der er ikke plads til alt muligt rod, når der fx skal aftale møder eller planlægges dagsordener. I det arbejde, man kan nå at udføre på turen til arbejdspladsen, spiller mobilen en utrolig vigtig rolle. Den er bindeleddet mellem bilen og resten af omverdenen. Derfor skal den også være let tilgængelig og klar til brug. Her kommer den trådløse oplader inde i billedet. Den sørger for, at man kan udnytte mobilens fulde potentiale.

Der findes trådløse opladere til bilen, som er specielt designet til at kunne ligge stille, selvom kørslen bliver en smule heftig. Med et skridsikkert materiale bliver opladeren liggende, selv under hårde opbremsninger. Samtidig undgår man, at det fylder med ledninger til sin iPhone eller Samsung telefon. Ma får på den måde et mere struktureret udtryk i sin kabine. Det kan være med til at give noget ro i sindet, inden man møder ind på en travl arbejdsplads.


En fælles oplader

Der findes selvfølgelig også en trådløs oplader til dem der ikke har brug for en der er specielt designet til at blive anvendt af pendlere i bilen. En af de mere praktiske er en universal oplader. Puro trådløse opladere har den fordel, at de kan bruges til alle mobiler, der har mulighed for at blive opladet trådløst. Det betyder altså, at man bare behøver en enkelt oplader i huset.

Nu om dage er det stort set alle familier, hvor alle medlemmer af familien har en smartphone eller lignende. Med alle mobilerne følger der et hav af opladere og ledninger. Det giver ofte en masse rod over i det hjørne, hvor man oplader sin telefon. En universal trådløs oplader kan være med til at skabe orden i det kaos. Den meget enkle trådløse oplader kan bruges af hele familien. Man lægger bare sin mobil på den, og når den er færdig opladet, snupper man den igen.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce