Trænger du også til nyt arbejdstøj?

Trænger du også til nyt arbejdstøj?

10. apr 2018

Som mekaniker har man ofte brug for flere sæt arbejdstøj. Især fordi man ofte bliver beskidt af olie, og af de knælende, liggende og andre positioner man kommer ud for i løbet af en arbejdsdag. Men også fordi man skal tage imod kunder, og ens værkfører vil måske gerne have at man ser nogenlunde præsentabel ud. Problemet kan dog nogle gange være, at man ikke kan nå til at svinge forbi din nærmeste forhandler i åbningstiden. Eller at man har brug for at få et overskueligt overblik over alt det arbejdstøj MASCOT har at tilbyde. Hvis det lyder som dig, så gør dig selv den tjeneste og klik ind på mascotwebshop.dk. Her finder du alle MASCOTs produkter i alle farver og størrelser, så kan du få fat i præcis det, du leder efter.

MASCOTwebshop.dk


MASCOTwebshop.dk er overskueligt inddelt i kategorier, så du hurtigt kan finde det de produkter du står og mangler, om end det er arbejdsjakker, sikkerhedssko eller knæpuder. For at handle på MASCOTs webshop skal du vælge den forhandler, der ligger nærmest. Der sker ikke noget du vil bemærke, for produkterne bliver pakket og sendt direkte fra MASCOTs lager til den adresse du angiver, produkterne skal leveres til. Grunden til, at du skal vælge forhandler er, at MASCOT kun sælger produkter gennem deres forhandlere.

Køb arbejdstøj hos Karena på Sjælland

Køb arbejdstøj hos SBV i Jylland

Fordelen er dog, at du gennem forhandleren kan få hjælp og råd til købet af MASCOTs produkter. De ved præcis hvad de snakker om, og kan være en god støtte i beslutningsprocessen, når der skal købes nyt arbejdstøj ind. Og det er lige meget om du bare skal købe arbejdstøj til dig selv, eller om du står for indkøb af arbejdstøj for en lille virksomhed, du kan uanset hvad nemt og sikkert bestille dit arbejdstøj på MASCOTs webshop. Der er en hurtigt leveringstiden inden for 3-5 arbejdsdage, så du også hurtigt kan få fat i nyt arbejdstøj, hvis du pludselig står og mangler det. Derudover er der sikker betaling med SSL kryptering, så du trygt kan skrive dine oplysninger uden risiko for snyd eller misbrug.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce