Tre bløde pakker du gerne vil have

Tre bløde pakker du gerne vil have

17. dec 2020

De bløde pakker har ikke det bedste ry. Primært fordi de ofte indeholder kedelige sokker, hvide T-shirts eller underbukser. Men måske er en blød pakke slet ikke så værst endda. Særligt ikke hvis den er fra MASCOT.

Når du lige om lidt bærer julegaverne ind under juletræet, så skal du ikke blive ærgerlig, hvis du spotter bløde pakker med dit navn på. Det kan jo være, at de er fyldt med lækkert nyt tøj fra MASCOT. Hvis ikke du er så heldig, skal du måske overveje en lille ekstra julegave til dig selv.

Vi har samlet de tre bedste julegaveidéer fra MASCOT.


Stretch-bukser du ikke har lyst til at tage af

Strækstof er ikke kun forbeholdt sports- og fritidstøj. MASCOT har en lang række bukser, jakker og trøjer i strækstof, som er yderst behagelige at have på og nemme at bevæge sig i. Disse bukser fra MASCOT® ADVANCED er en af MASCOTs absolut mest populære. De ligner et par almindelige fritidsbukser, som du sagtens kan bruge udenfor arbejdstiden – blandt andet på vej til fodbold eller en tur i haven.


Komfortabel refleksjakke i et sporty design

Er det en softshell med god vejrbeskyttelse og flere funktioner, du leder efter, så tag et kig på MASCOTs senest lancerede softshell. Ved første øjekast ligner det en almindelig tofarvet jakke, men særlige refleksdetaljer får jakken til at lyse op med flig af reflekser, når den bliver belyst. Ud over god synlighed i de mørke måneder, giver jakken dig optimal beskyttelse mod vinden og er desuden i et elastisk materiale – perfekt til en aktiv hverdag.


Åndbar skaljakke med ultimativ vejrbeskyttelse

En vind- og vandtæt skaljakke giver dig ultimativ beskyttelse i det drilske vintervejr. Udover tapede sømme sørger både vindfang, elastiksnøre og ribkant for, at kold luft ikke finder vej ind under jakken. Jak
ken fås i fem flotte farvekombinationer og passer perfekt ind i outdoor-garderoben. Strækstoffet er elastisk i alle retninger, så du kan bevæge sig ubesværet.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x