Tre gode råd til at skabe den funktionelle garage

Tre gode råd til at skabe den funktionelle garage

29. aug 2019

Dette indhold er sponsoreret


Mange husejere benytter garagen som et frirum til udfoldelse af hobbyer og til opbevaring af familiens klenodier, som ellers ikke kan finde en plads inde i huset. Der er som regel en masse plads til organisering af værktøj og andre nyttige redskaber, men det kan samtidig også være svært at afgøre, hvordan man bedst udnytter pladsen optimalt. Derfor får du i denne artikel tre gode råd til at blive bedste venner med din garage og få system i dine ting til lettelse for din hverdag. Du skal dog huske, at hvis du har et loft over din garage, at der er isoleret ordentligt ved en eventuel loftlem inden du starter dit projekt.

Vælg hvad din garage skal kunne danne ramme for

Det første skridt i retningen imod at få en organiseret og funktion garage ligger i en fastlæggelse af rummets funktion. Derfor er det vigtigt at du gør op med dig selv, hvad du helst ser at rummet gør for dig i din hverdag. Skal det kunne holde alt dit fiskeudstyr? Skal det være ekstra opbevaringsplads for familiens klenodier? Eller skal det indeholde alt det samlede udstyr, som du har til din bil? Du kan sagtens sørge for opbevaringsmuligheder til flere af disse spørgsmål, men har du en mindre garage er det alfa og omega, at du ved hvad du prioriterer i din garage i hverdagen.

Skal det smides ud eller gemmes? 

Efter du besluttet dig for hvilke funktioner din garage skal have, er det vigtigt du finder pladsen. Gør derfor dig selv en tjeneste og gennemgå dine og din families ejendele, inden du begynder at bygge smarte og store organiseringsløsninger. Dette kommer til at spare dig for en hovedpine senere hen, når du skal finde en plads til alle dine ting i dit nye organiseringssystem.

Tid til reoler og hylder

Du har ny gennemgået en længere process, hvor du har sorteret dine ejendele og besluttet dig for, hvordan du bedst udnytter pladsen i din garage. Du er altså kommet til det trin, hvor du enten selv skal skabe eller købe færdiglavede muligheder for at organisere dine ting. Er du bilentusiast vil et hjemmelavet skab til alle produkterne til vedligeholdelse af bilen være en klar vinder. Dette kan du kombinere med en fleksibel opbevaringsvæg. Denne løsning giver dig en effektiv opbevaringsløsning på den smalle plads mellem væggen og din bil, mens den samtidig giver dig et stort og enkelt overblik over dit værktøj. Du kan ved hjælp af en nem løsning selv skabe denne væg, hvor du skaber en ramme af vandrette træstrimler og påmontere billige hyldestandere. Disse er i stand til at holde mange kilo, og det er nemt at omarrangere, skulle du ombestemme dig for funktionen af væggen. Mangler du stadig plads til opbevaring, er det muligt at udnytte hjørnerne i din garage ved at ophænge en hjørnehylde. Dette skaber endnu flere muligheder for opbevaring, mens det samtidig får dine ting op i højden og væk fra gulvet af garagen. 



Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce