Tre gode råd til pleje af bilen

Tre gode råd til pleje af bilen

18. nov 2019

Dette er sponsoreret indhold 


Kender du det, hvor du gerne vil gøre lidt ekstra for din bil, så den lige bliver det lækrere at se på og køre i? Så er du bestemt ikke alene. En stor del af bilejere i Danmark er meget glade for deres biler, og vil gerne sørge for at de altid er i god stand, og ser godt ud. Det kan nogle gange være svært at få passet ind i en travl hverdag, både at skulle vaske, støvsuge og hygge lidt ekstra om sin bil. Derfor er der her nogle gode råd til, hvordan du kan gøre det lidt lettere for dig selv at gøre bilen skøn og dejlig at køre rundt i. 


Spar penge på bilvask uden at skulle gøre det selv  

Hvis du er en af dem, som er glad for at vaske din bil flere gange om ugen, kan det godt gå hen at blive dyrt. Derfor er der mange der vælger selv at vaske bilen i garagen. Men bor du ikke et sted, hvor du kan komme til selv at vaske, er der heldigvis råd for det. Hvis du venter til efter klokken otte, er der flere tankstationer, som tilbyder bilvask til halv pris. Her kan du køre en lille aftentur, og få styr på bilvasken samtidig. Med halv pris på bilvasken, har du mulighed for at få en rigtig lækker bilvask lige efter din og din bils smag, uden at skulle betale dyre domme. Det eneste du skal gøre er at afsætte lidt ekstra tid om aftenen til at få det gjort. 


Husk at aftørre bilen efter vask 

Et rigtig godt råd til at holde din bil flot i meget længere tid, er at huske at aftørre bilen efter vask. Dette skyldes, at vaskevandet fra bilvasken kan være fyldt med kalk og skidt, som lige skal fjernes for, at der ikke dannes kalkpletter og striber i lakken. Benyt et mikrofiber håndklæde ,og vær sikker på at få det hele med. Med et mikrofiber håndklæde, får du en effektiv aftørring af bilen. Hvis du har benyttet en bilvask med voksbehandling er det også en rigtig god idé at aftørre ruder og spejle på bilen ekstra godt efterfølgende. Det skyldes, at overskydende voks, kan skabe genspejling i solen, og giver pletter på ruder og spejle, som kan gøre udsynet begrænset, og som ikke er pænt at se på. Derfor er det rigtig smart også her at benytte et mikrofiber håndklæde, da det er et håndklæde, som er både blødt og lækkert og ikke giver ridser, men samtidig er det et materiale som ved let og hurtig aftørring, opfanger alt overskydende voks og kalk. 


Brug rene håndklæder 

Hvis du har oplevet, at dine ruder og spejle ikke bliver rene, selvom du tørrer efter med et håndklæde, kan det være fordi at dit håndklæde har overskydende voks og polermiddel siddende på sig, og derfor ikke kan fjerne mere. Shopbilpleje.dk har gjort det nemt for dig at undgå dette problem. Ved at benytte en sæbe, som er specielt beregnet til vask af mikrofiber, kan du sørge for at dit håndklæde er klar til brug hver gang du skal bruge det, så din bil altid kan skinne. Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x