Tre gode råd til, hvordan du vælger den bedste autosto...

Tre gode råd til, hvordan du vælger den bedste autosto...

7. jul
Det er vigtigt med sikkerhed, når man har børn med i bilen. Specielt de helt mindske skal spændes godt fast, mens de sidder på bagsædet, og heldigvis er der mange metoder til, hvordan du kan komme god i mål med denne proces. Derfor får du i denne artikel tre gode råd til, hvordan du vælger den bedste autostol til dit barn, så du kan være sikker på, at i alle er godt sikret, når i først rammer vejen.

Tag dit barns vægt og højde i betragtning
Når du skal finde den helt rigtige autostol, så er det en god ide, at du måler og vejer dit barn. på denne måde, har du de helt rigtige mål til, hvordan du kan finde en autostol, som både passer til dit barn nu, men som også vil passe fremadrettet. Dette er specielt vigtigt, da barnet skal kunne være ordentligt fastspændt i autostolen, og dette vil ikke kunne lade sig gøre, hvis barnet er alt for lille eller alt for stor til stolen. Der er det en god ide, at du og din partner venter med at købe en mere permanent autostol til efter, at barnet er født. Så kan i være på den helt sikre side.

Vælg en bagudvendt autostol
Når du skal vælge den helt rigtige autostol, så er det vigtigt, at du vælger en, som er bagudvendt. Dette betyder, at barnet har ansigtet rettet mod sædet og ikke mod kabinen, når du skal spænde den fast i bilen. Dette er specielt vigtigt, når det kommer til barnets generelle sikkerhed, skulle der ske en ulykke. Denne type af autostole er som regel en anelse dyrere, men det er den bedste måde, at du kan garantere dig selv, din partner og dit barn den bedste sikkerhed muligt. Disse kan fås i de fleste forretninger, som sælger babyudstyr, og her kan du også få vejledning i, hvordan du og din partner skal spænde den fast i bilen. 

Køb ikke brugt
Det kan være fristende at købe brugt, når man først får en baby, fordi det er billigere i længden. Dog er dette ikke den bedste løsning for dig og dit barn, da du aldrig kan være helt sikker på, om den autostol, som du køber brugt har været involveret i en ulykke før. Du køber altså ikke en brugt autostol til din bil af samme grund, som at du ikke køber en brugt cykelhjelm. Du ved ikke, hvad den har være udsat for hos den tidligere ejer. Når du køber en ny autostol, så sikrer du dig, at den har alle de funktioner, som du kræver af den, og du kan være sikker på, at din baby er sikker, skulle der ske en ulykke. Når det kommer til andet babyudstyr, så kan det være en god ide at købe brugt, og så har du muligheden for at spare penge. Dog er en autostol ikke det område, hvor du eller din partner burde gå på kompromis. 

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Martino2018
Martino2018 (Kommerciel blogger)
Oprettet i dag kl. 10:42
Martino2018
Martino2018 (Kommerciel blogger)
Oprettet i går kl. 13:57
x