Tre seværdigheder du skal opleve i Andalusien

Tre seværdigheder du skal opleve i Andalusien

7. sep 2021

Andalusien er en region, der ligger i den sydligste del af Spanien. I Andalusien finder man adskillige smukke byer såsom Sevilla, Malaga, Granada, Córdoba, Cadiz og Ronda, der er værd at besøge, hvis man er på ferie i det sydlige Spanien. Det kan imidlertid være svært, at nå rundt til alle de forskellige seværdigheder, der findes i Andalusien, og derfor vil vi i artiklen guide til de tre seværdigheder vi mener du bør opleve, hvis du er i Andalusien.

El Caminito del Rey

Selvom Andalusien blot er en region i Spanien, er den mere end dobbelt så stort som Danmark. Det betyder selvsagt, at det kan være svært at komme rundt i hele Andalusien, hvis man ikke kører i bil. Der er heldigvis mulighed for billig billeje i Malaga, hvor man bliver mødt af en dansk udlejningsagent og dansk kundeservice. Det gør det unægteligt en smule nemmere, når man ønsker at leje en bil. Ved at leje en bil har man frihed til at besøge de mange seværdigheder i Andalusien, og en af de mest spektakulære er vandreruten El Camino del Rey, der byder på i alt 8 kilometers bjergtagende vandring langs bjergvægge. Hvis man er til natur og spænding, er El Caminito del Rey en fantastisk oplevelse, og det tager ca. 2 timers tid at gå ruten. 

La Mezquita de Córdoba

Mezquita ligger i Córdoba, og er byens historiske centrum. Den prægtige katedral, der tidligere fungerede som moské inden de muslimske maurere blev fordrevet, blev oprindeligt bygget i 786, men er senere blevet ombygget til en kirke, og herefter en katedral. La Mezquiata er et storslået arkitektonisk værk, hvor der så at sige er tre forskellige religioner samlet i en bygning. Snyd ikke dig selv for denne oplevelse, hvis du interesserer dig en smule for historie og storslået arkitektur.

Nerja-grotterne i Maro

Nerja grotterne er en af de mest fantastiske seværdigheder i Andalusien. Den enorme drypstensgrotte blev først opdaget i 1959, men er sidenhen blevet en populært attraktion for turister. Det forstår man godt, når man bliver mødt af det eventyrlige syn af de mange klippeformationer. Da grotten blev opdaget fandt man skeletter fra mennesker og mere end 500 forskellige vægmalerier. Så udover at være en fantastisk naturoplevelse, er det samtidig et stykke unik historie, der fortæller lidt om, hvordan man levede for mere end tusinde år siden. Det er en helt unik oplevelse som man bør byde sig selv, hvis man befinder sig i det sydlige Spanien.


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce