Tre ting, der er værd at vide, inden du vælger forsikr...

Tre ting, der er værd at vide, inden du vælger forsikr...

7. jan

Dette indeholder sponsoreret indhold


Når du ejer en bil, skal du tegne en ansvarsforsikring. I Danmark er det nemlig lovpligtigt at forsikre sin bil. En ansvarsforsikring dækker dit erstatningsansvar, hvis du laver skader på andre personer eller andres biler i trafikken, både i Danmark og i udlandet. Desuden er dækker en ansvarsforsikring også, hvis dine passagerer skulle komme til skade under kørslen. Det er dog vigtigt at huske på, at du som fører af bilen ikke selv er forsikret af en ansvarsforsikring. Derfor skal du derimod overveje, om du skal have en tillægsforsikring eller en ulykkesforsikring ved siden af.

Find den forsikring, der passer bedst til dig

Det er vigtigt, du sætter dig godt ind i, hvilke forsikringer og hvilken dækning du har behov for. Det kan ende ud i mange forskellige tilbud på en forsikring fra mange forskellige udbydere. Men det giver dig også mulighed for at finde det bedste tilbud, der passer bedst til dig. Du skal samtidig huske på, at du ikke behøver at føle dig bundet af dit forsikringsselskab. Du må gerne skifte forsikring, hvis du får brug for det. Det kan være, du har behov for en bedre pris, en anden dækning eller noget helt tredje. Det vigtigste er bare, at du har en ansvarsforsikring.

Overvej, om du har behov for andre forsikringer

Når du tegner en ny forsikring eller skifter til et nyt forsikringsselskab, så kan du overveje, om du har brug for en kaskoforsikring. En kaskoforsikring dækker for eksempel skader på din bil, udstyr, ved indbrud, eller hvis bilen bliver stjålet. Derudover er der andre tillægsforsikringer, du kan have behov for at tegne. Det kunne for eksempel være en førerpladsforsikring, der dækker dig som fører ved færdselsuheld , hvor der ikke er andre involveret. Det er altså en ulykkesforsikring, der giver dig erstatning, hvis du skulle kommer til skade under sin kørsel.

Du kan spare penge på din forsikring på forskellige måder

En forsikring til din bil kan være dyr, især hvis du også tegner tillægsforsikringer ved siden af. Men der er nogle måder, hvorpå du kan spare penge på din forsikring. For eksempel kan du overveje, om du har behov for ekstra tilvalg som vejhjælp, service-abonnement eller andet. På den måde kan du holde prisen for din forsikring nede. Du kan også spare penge på din forsikring, hvis du har en masse sikkerhedsforanstaltninger i din bil, der reducerer risikoen for, at den bliver stjålet. Det vil forsikringsselskaber gerne imødekomme. Det kan for eksempel være ratlås, startspærre eller at du parkerer bilen i en aflåst garage. Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x