Tre utraditionelle måder at holde ferie på

Tre utraditionelle måder at holde ferie på

13. nov

Dette indhold er sponsoreret 


Er du ved at køre træt i den sædvanlige all inclusive-rejse til en græsk ø, eller vil du i år gerne prøve noget, der er lidt anderledes end den typiske afbudsrejse, som I altid bestiller i uge 30? Så er denne artikel helt sikkert noget for dig, for her kommer vi nemlig med tre gode bud på sjove, anderledes og lidt utraditionelle måder at holde ferie på. Så hvem ved, måske det er her, du får inspiration til hvordan du skal holde din næste ferie. 


Kør-selv-ferie med masser af frihed

En klassisk bilferie er for mange en meget anderledes måde at holde ferie på i forhold til hvad de er vant til. Og en kør selv-ferie er også en af de mere billige rejser at tage på, fordi man ikke skal bruge særlig mange penge på transport i forhold til hvis man skulle flyve og/eller sejle til sin feriedestination. Og på en kør selv-ferie er der utrolig stor fleksibilitet og frihed til at forme sin ferie på lige den måde, man ønsker det. Har du for eksempel efter et par dage lyst til at ændre kursen fuldstændigt, er der intet der står i vejen for, at du lægger kursen stik syd i stedet for at køre nordpå, som du egentlig havde planlagt.


Vandre eller cykelferie

Cykelferie er allerede en meget populær måde at holde ferie på for mange - men det er langt fra de færreste, der har erfaring med at tage cyklen - eller benene - i brug som det primære transportmiddel til ferien. En cykelferie kan gå mange steder hen, hvorimod en vandreferie har en vis begrænsning i forhold til hvor langt man kan nå inden for den tidsramme, man har for sin ferie. Men uanset hvad er begge ferie-former rigtig gode måder at komme på en lidt utraditionel ferie, men hvor der stadig er stor frihed og fleksibilitet og rig mulighed for at få masser af motion og skønne udsigter med i pakken.


Det nye, store hit: Glamping

Glamping er den ultimative ferieform for dig, der ikke vil gå på kompromis med komforten, men stadig ønsker at komme ud i naturen, når du skal holde ferie. Flere og flere danskere får øjnene op for denne ferieform, og det er der god grund til. Det er nemlig en super luksuriøs måde at nyde naturen på. Dog skal man være hurtigt ude med sin booking, fordi der endnu ikke er mange campingpladser i Danmark, der har glamping på programmet.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x