Underholdning til kør-selv-ferien

Underholdning til kør-selv-ferien

26. aug
Dette er sponsoreret indhold

Det bliver mere og mere populært at køre på ferie. Det eneste det kræver, er at sætte bilen i gear og køre sydpå mod varmere himmelstrøg i Italien, eller på en uforglemmelig skiferie i Østrig. Men det tager selvsagt længere tid at køre, end at flyve på ferie, og derfor kræver en vellykket kør-det-selv ferie, at der er styr på underholdning til både børn og voksne. Hos senses, kan du blandt andet læse anmeldelser af film og tv, skrevet af en passionerede ildsjæle. I denne artikel giver vi dig en række gode råd til, hvordan du kan holde dig selv og resten af familien underholdt, også på den 14 timers lange bilrejse der virker endeløs. 

Elektronik 
Underholdningen er i høj grad flyttet over på de elektroniske devices som tablets, smartphones og iPads - og det er et held. Det betyder nemlig, at hele familien kan lade sig underholde med spil, film og serier på bilferien. 

Du kan også læse på din iPad, og sidder du alligevel i bilen, og skal have tiden til at gå, kan du gå i dybden med spændende magasiner, eller gode bøger. 


Lydbøger
Et andet godt alternativ til underholdning er lydbøger - som er et hit for hele familien, både voksne og børn! Alt afhængig af børnenes alder, kan du låne lydbøger på biblioteket - og måske bilturen er en god anledning til at dykke ned i klassikere som Harry Potter serien eller Astrid Lindgrens fantastiske fortællinger. Her er der tilmed spænding for hele familien - og det er ikke kun børnene, der vil få glæde af en hyggelige oplæsning - men de voksne vil helt sikkert også lytte interesseret med. 

I kan naturligvis også streame lydbøger via en streamingtjeneste, og dermed få ubegrænset adgang til en masse gode bøger. 


Spil og leg for hele familien
I er alle samlet i en lille bil - og dét kan der sagtens komme noget godt ud af. Lav en hyggelig quiz om dyr, natur eller musik, eller spil et sjovt eller klassisk spil. I kan også sagtens spille gennem Apps på jeres telefoner, og dermed tage en Wordfeud dyst mod hinanden. 

Husk at medbringe en masse forsyninger i form af snacks, mad og drikke – dét kombineret med god underholdning vil helt sikkert være nøglen til en god og overskuelig køretur. 

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Martino2018
Martino2018 (Kommerciel blogger)
Oprettet 21. okt
MASCOT
MASCOT (Kommerciel blogger)
Oprettet 21. okt
x