Vælg bilen fra og motorcyklen til

Vælg bilen fra og motorcyklen til

28. dec 2017

De fleste, som har prøvet at køre på en motorcykel, ved, hvor fantastisk en oplevelse det kan være. Det er noget, man virkelig nyder, når man først er afsted, og det kan faktisk give samme vilde adrenalinkick, som når man står på ski. Er det noget, som tiltaler dig, er det måske på tide at vælge bilen fra og motorcyklen til.

Selvom bilen måske i mange år har været dit foretrukne køretøj, så kan det sagtens lade sig gøre at skifte den ud. Motorcyklen får dig hurtigt langt omkring, og du har desuden langt bedre parkeringsmuligheder. Faktisk er der en lang række fordele ved at vælge motorcyklen frem for bilen. Alternativt kan man selvfølgelig også have begge dele, hvis man prioriterer det i økonomien.

Find en lækker model

Du skal selvfølgelig bruge noget tid på at finde den helt rigtige model. Der findes nogle ”cykler”, som egner sig bedst til at køre en masse lange ture, og så er der dem, som passer godt til kortere strækninger. Du bør helt klart gøre op med dig selv, hvad du mest skal bruge din motorcykel til, og hvor langt du regner med at køre om året. Læs en masse om motorcykler på www.123mc.dk.

Der findes dog heldigvis også kombi-modeller, som passer lidt til begge dele. Er man en rigtig entusiast, kan man vælge at have en motorcykel til begge anledninger. Det er dog nok med én, hvis du først nu har besluttet dig for at købe en ny maskine.

Pas på din maskine

For mange motorcykelejere er det en stor hobby af have dette køretøj. Det er ikke bare et transportmiddel, men i høj grad også en ven og en stor hobby, som man kan bruge meget tid på. Hvis det er tilfældet, kan det også sagtens betale sig at værne lidt om sin maskine, så man passer bedst muligt på den. Sørg for at holde øje med de forskellige dele – også når den ikke lige skal til serviceeftersyn eller lovpligtigt syn-tjek.

Du kan også gøre noget ekstra for din motorcykel, blandt andet ved at vaske den jævnligt og måske imprægnere den. Det beskytter lakken mod skidt og ridser, og det kan sagtens betale sig på sigt. Det kan i øvrigt også betyde noget for salgsprisen, hvis du skal af med den senere. Se imprægnering på www.nanocover.dk.

Skab et fællesskab

Motorcykelinteressen indbyder på rigtig mange måder til fællesskab, og du har sikkert også set en masse motorcykler i samlet flok rundt omkring. Motorcykelklubber kan have et fantastisk sammenhold, og det kan være en fed måde at dele sin interesse med andre på. Oftest handler det om, at man kører en masse lange ture sammen, hvor man får kørt en masse kilometer. Derudover er der selvfølgelig en masse socialt imellem deltagerne, når de holder pause. Her bliver der snakket om alt mellem himmel og jord, og det kan på mange måder sammenlignes med et omklædningsrum, hvis man har prøvet at spille holdsport. Det sociale er i højsædet, og der bliver pjattet og lavet sjov med hinanden. 


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce