Vi giver bilen en ordentlig overhaling

Vi giver bilen en ordentlig overhaling

11. jul 2019

Det giver god ro i krop og sjæl at køre rundt i en bil, der står snorlige både indvendigt og udvendigt. Hvis du ikke allerede har gjort bilen sommerklar, så er det en god idé at få ordnet det nu, inden vinteren igen er over os. Skal familien på bilferie kan det være rart at få klargjort bilen, så den føles som ny. På den måde kan du nemmere nyde turen bag rattet velvidende om, at alt er som det skal være. Det kan også være bilen skal sælges. Her kan det for alvor gavne de interessede købere, at bilen ligner en ny. Derved øger du salgsmuligheden for bilen samtidig med, at du er et skridt tættere på at sælge bilen til den ønskede pris. Hos Allan Hansen er vi netop specialister i at få din brugte bil til at se funklende ny ud. Vi bruger både tid og penge på at få give biler en kærlig overhaling, så du med god samvittighed kan sætte dig bag rattet. Forskellen mellem ny og brugt bil kan nemlig være minimal, hvis blot man ligger opgaven i de rigtige hænder. 

Grundig klargøring af din bil

Hos Allan Hansen går vi op i kvalitet og velvære, både for vores kunder og for bilerne. Ligesom støvsugeren skal svinges i hjemmet, opvasken skal tages og græsset slås, så skal din bil også plejes. Med vores kompetente og effektive klargøringsteam er du garanteret god service af bilen. Udvendigt fjerner vi blandt andet ridser på både døre og fælge, pudser vinduer og vasker bilen grundigt og skånsomt. Indvendigt bliver bilen blandt andet støvsuget og dampvasket grundigt, interiøret får en kærlig hånd og både dørpaneler og dørbeklædning bliver renset. Følelsen af at køre rundt i en brugt bil der føles som ny er en fantastisk følelse for dig og din pengepung. Du kan trygt gøre bilen klar til sommeren eller vinteren hos os. Du kan læse mere om klargøring hos Allan Hansen her

Service og samarbejde i højsædet

Gennem kvalitetsbevidst klargøring og kundekontakt sikrer vi de bedste rammer for din bils ve og vel. Vi har mere end 35 års erfaring, en unik know-how inden for vores felt og et velrenommeret rygte med solid økonomi, så du trygt kan aflevere bilen velvidende om, at du får en skinnende firehjulet fornøjelse med hjem. En klargøring af bilen sikrer også længere levetid og dermed en økonomisk fordel for dig selv. Det bliver bare en bedre køreoplevelse når du velvidende kan køre rundt i en bil, der føles som ny, mens du både sparer penge og slipper for at gøre det sure arbejde selv. Hos Allan Hansen gør vi det med glæde, for her går service og kvalitet hånd i hånd, og vi er blandt de bedste på markedet til at behandle din bil. Så giv dig selv og bilen en gave og kom i sommer- eller vinterform med klargøring fra Allan Hansen. 







Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce