Vild med gin? Oplev de bedste ginsmagninger i landet

Vild med gin? Oplev de bedste ginsmagninger i landet

2. feb 2022

Er du også helt vild med gin og alle de forskellige drinks man kan lave med det? Der findes mange forskellige slags gin og mindst lige så mange forskellige opskrifter på cocktails og drinks med gin i, hvilket gør det svært ikke at holde af. Hvis du er en af dem der elsker smagen af gin, og faktisk helst ønsker at nyde et glas uden den store tilføjelse af andre drikkevarer, bør du overveje at tage på ginsmagning. 

Hvor kan man tage på ginsmagning? 

Ginsmagning kan foretages mange steder, og der er heldigvis sørget for at stederne er placeret mange forskellige steder i landet, hvilket du få et overblik over inde på ginsmag.dk. Det er selvfølgelig altid en mulighed i storbyerne, men du kan blandt andet også gøre det i byer som Fjerritslev, Kolding, Vejle og Esbjerg. I Fjerritslev vil du også kunne smage andet end gin, da der nemlig også serveres hjemmeproduceret snaps og brændevin. I Kolding har du mulighed for hele tre timers ginsmagning, hvor en bartender vil tage dig med på den smagfulde rejse. 

Hvor stammer gin fra? 

Gin’s historie rækker meget langt tilbage, og vi faktisk helt tilbage til middelalderen hos det hollandske folk. De opfandt en stærk spiritus der blev tilføjet enebær, hvilket drikken også blev kaldt i Holland før i tiden. I dag indeholder gin dog meget mere end enebær, da den med tiden er blevet udviklet med diverse lækre ingredienser såsom citron, slåen, lyng og andre krydderier eller urter der bidrager til den gode smag. Blandt de mange ginproducenter har man en ide om, at enebæret altid skal være en af ingredienserne i gin, før den kan betegnes som en rigtig gin, da dette bær giver den karakteristiske smag, som vi kender. 

Prøv de mange varianter og smag dig frem til din favorit 

Når det gælder gin er der flere klassikere på menukortet du kan glæde dig til. Der er tale om drinks som Tom Collins, Gimlet, Bounds favorit Dry Martini og mange flere - smagsgiverne er mange, og du vil med garanti kunne finde din favorit. Du har med sikkerhed prøvet at smage en helt klassisk gin og tonic med en passende garniture på toppen, eller måske bare en rå gin. Gin kan drikkes på mange forskellige måder, og det er kun dig selv der sætter grænser for, hvordan du vil drikke din gin. 


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Annonce