Volkswagen ID.7 - Den elektriske Passat

Volkswagen ID.7 - Den elektriske Passat

1975visninger 1 svar | 17. apr 2023

Dette er VW's nyeste elektriske bil på marked. En stor flot Sedan, der skal starte en ny genration af elektriske Sedaner, hvor man nærmest kan kalde den for en Passat på strøm.

ID.7 hedder den, og er bygget på den meget populærere platform kaldet MEB. En platform som også bruges af hele ID-familien - og den kommende Ford Explorer. 
Af batteri muligheder fås ID.7 med 82 eller 91 kWh, i enten ID.7 PRO og ID.7 PRO S. Det giver den en rækkevidde på op til 700 km. 
På performance-delen yder ID.7 fra 204 hk, baghjulstræk og op til 286 hk. Denne udgave med 286 hk er faktisk den mest kraftfulde ID.7 med baghjulstræk, hvor med sine 545Nm og det såkaldte to-trins 1-gears transmission, giver en ny forståelse af performance og komfort i klassen. 

Den nye ID.7 bliver den første i ID-familien til at modtage det nye større Touchskærm på 15". En skærm som kan forventes på øvrige kommende ID-modeller. Selve skærmen er standard på hele ID.7 programmet, hvor brug af fysiske knapper ikke vil være tilgængelig. Dog siger VW at skærmen skulle være mere brugervenlige end før. Udover det kommer ID.7 også standard med et Head-Up Display, der giver føreren vigtige informationer i forruden, og det er med til at skabe mere sikkerhed da man ikke skal kigge ned i speedometeret. 

ID.7 skal konkurrer i mod Tesla Model 3, NIO eT5, Hyundai Ioniq 6 og Toyota BZ3 Sedan (Hvis den kommer til Europa).  ID.7 er 1.862 mm bred , 4.961 mm lang og rummer 532 liter i bagagerummet.
De første ID.7 forventes allerede i Juni, hvor de bliver bygget på Volkswagens fabrik i Emden. Næste år bliver en stationcar-version af ID.7 præsenteret. 


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Kommentarer på:  Volkswagen ID.7 - Den elektriske Passat
Kommentér på:
Volkswagen ID.7 - Den elektriske Passat
Annonce