Volvo C40 Recharge - Første Volvo elbil fra bunden af

Volvo C40 Recharge - Første Volvo elbil fra bunden af

203visninger 0 svar | 2. mar


C40 Recharge er faktisk efterfølgeren af C30 og V40, men er bygget på XC40 Recharge. Selvom begge biller intet har tilfælles, så bliver C40 Recharge den første elbil fra det Svenske mærke, der er bygget fra bunden af. Målet er klart fordi inden år 2025, vil 50% af de solgte Volvo'er være elektriske, og når året lige rammer 2030, vil salget være steget til 100%. 

C40 Recharge kører på den såkaldte CMP-platform, som den skal dele med Volvo XC40 Recharge, Polestar 2 og kinesiske Lynk & Co
C40 Recharge er en efterfølger til det Volvo engang solgte som Hatchback i C-segmentet, men i virkeligheden er det en Coupé version af deres XC40 Recharge. Det betyder også at den har en laver taglinje end den, hvad gør C40 Recharge smarter at se på. 
På hver aksel sidder der et 75 kWh elmotor, hvor de tilsammen hjælper med et output på hele 407 elektriske heste og 660Nm. Med så meget elektricitet ombord, får det også en god betydning for dens rækkevidde . WLTP-testet, så skulle den kunne klare 420 km på en enkelt opladning. MEN VENT! For der vil senere være en opdatering klar til  bilen, hvor rækkevidden bliver forbedret. Har man en hurtig oplader, kan den oplade bilen fra 5 til 80 % på ca. 40 minutter. 

Kabinen er storset identisk med XC40 Recharge. Her finder man samme højkantet infotainment-system, udviklet med sammen med Google. Dog bliver C40 Recharge den første Volvo, hvor lædersæder ikke bliver en mulighed. Den kan kun fås med kunstlæder da det skulle være godt for klimaet.  

C40 Recharge vil blive bygget i Europa og forventes meget snart. 
  
Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg
  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Volvo C40 Recharge - Første Volvo elbil fra bunden af
x