VW Atlas Cross Sport og Isuzu D-Max

VW Atlas Cross Sport og Isuzu D-Max

358visninger 1 svar | 11. okt 2019

VW Atlas Cross Sport


For et par år tilbage, præsenterede VW for en ny stor SUV, som kun blev solgt i Nordamerika og dele af Asien. Modellen hed Atlas, som var en syv-personers kæmpe stor SUV. Det var faktisk den største serieproducerede VW nogensinde. I europa derimod, måtte vi nøjes med VW Touareg og alle de nye kompakte Crossover eller SUV'er, som er blevet en kæmpe succes for VW - og det vil Nordamerika nu smage. 

Den nye Atlas Cross Sport er som navnet lyder, en smarter mindre udgave af Atlas. Den er 7,1 cm korter og 5,8 cm laver, men selve hjulbasen er den samme. Atlas Cross Sport gemmer kun på fem sæder, og kan rumme op til 2,203-liter i bagagerummet. Designet på den minder meget om den nye Porsche Cayenne  med sin lave bagende. Som i europa, kan man bestille Atlas Cross Sport i en R-line udgave, hvor den standard kommer med 21" fælge og hele 12 højtaler fra Fender. 

I kabinen er det ikke så flot som i de europæiske VW'er. Dog kan man finde et større touch skærm og digitalt insturmentering. Den kommer også standard med 4G HotSpot og mulighed for at tilkoble til en ny APP kaldet Car-Net connected. Via APP'en, kan man låse eller åbne dørene, tænde eller slukke lyset, tænde eller slukke motoren og endda dytte med hornet. På sikkerheds fronten kommer den standard med Adaptiv fartpilot  , skilte genkender og Traffic Jam Assist. Motorprogrammet består af to velkendte benziner. Den gamle 3,6 V6'er med 280 hk eller en 2-liter turbo med 240 hk. Begge motorer får hjælp af et otte-trins DSG og 4Motion. 
(Red. 4Motion betyder at den trækker med alle fire hjul) 

Desværre kommer Atlas Cross Sport ikke til Europa. 


-


Isuzu D-Max


Desværre takker Isuzu af i danmark her i år, så derfor kommer vi desværre nok ikke til at møde den nye udgave af den bedst sælgende model fra Isuzu.

Man skulle ikke tro det, men det er faktisk hele otte år siden at den forrige Isuzu D-Max blev præsenteret. Nu er tredje generation snart klar, som faktisk skal bygges i Thailand. Den nye ISUZU minder meget om den forrige. Dog er kabinen forandret fuldstændig. Her er der kommet et nyt kæmpestort 9" skærm med AppleCarPlay og AndroidAuto. Andet standardudstyr er de nye LED for - og baglygter. 
Fortsat kan man vælge sin D-Max med Dobbel eller Single Cab. Forhjulstræk eller firehjulstræk.  Motorprogrammet består kun af to diesler for nu. En 1,9'er med 150 hk og 350Nm eller en større 3,0 med 190 hk og 450Nm. De kommer begge standard med et seks trins manuel gear eller et helt nyt automatgear, som skulle give bedre brændstoføkonomi. 

Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Kommentarer på:  VW Atlas Cross Sport og Isuzu D-Max
Kommentér på:
VW Atlas Cross Sport og Isuzu D-Max
x