VW GOLF - Giver et nyt vers på det sidste vers

VW GOLF - Giver et nyt vers på det sidste vers

595visninger 1 svar | 24. jan


Volkswagen træder nu ind på det sidste kapitel med, hvad der sandsynligvis er den allersidste udgave af Golf, inden det tyske mærke omfavner en elektrisk fremtid. I fagsproget omtales denne som 8.5, hvilket indikerer, at det er en opdateret version af ottende generation af Golfen, der først så dagens lys tilbage i 1974. I 2024 har der været markante forandringer i Golf-serien, og den mest bemærkelsesværdige nyhed findes hos den formidable GTi og den grønne GTE.

mErE PoWeR! 


Volkswagen fortsætter med at imponere på vejen med den seneste opdatering af deres ikoniske Golf-model. Denne gang fokuseres der ikke kun på stil og komfort, men også på at booste ydeevnen gennem opdaterede motorer. Lad os tage et dyk ned i detaljerne og udforske de imponerende kraftforbedringer, der er blevet tilføjet Golf-serien. Fra mild hybridteknologi til avancerede plug-in hybridmuligheder.

Programmet indledes med en 116 hk 1,5 Turbobenzin, der gør brug af mild hybridteknik. Herefter præsenteres en 150 hk udgave af samme 1,5 liters motor. For dem, der foretrækker diesel, er der mulighed for at vælge mellem en 116 hk eller 150 hk variant fra en 2,0 TDi-motor. De mest bemærkelsesværdige nyheder vedrørende motorvalg handler om plug-in hybrider (PHEV) mulighederne. e-Hybrid-modellen bibeholder sine 204 hk fra en 1,4 Turbomotor, mens den nye GTE imponerer med 272 hk takket være et større 19 kWh batteri. I følge VW kan den køre op til 100 km alene på ren strøm Endelig har GTi'en også fået en yderligere styrkeforøgelse – fra 245 hk til imponerende 265 hk fra den velkendte 2,0 Turbo motor. Den gamle 1,0 benzinturbo udgår dog. 

CHATGPT i din GOLF. For at afdække de forfriskende ændringer i den nye GOLF, kræver det et nærmere blik. Det er ikke blot øjnene, der bliver narret, men de nye LED  for- og baglygter giver Golfen en sublim opgradering i designprofilen. Inde i kabinen er det velkendt, men alligevel er det som der er noget der har ændret sig. Og det har det nemlig også. Nu fås Golfen med et større 10,4" til 12,9" touchskærm, som skulle være lettere at håndtere end det system fra forrige model. Denne teknologiske nyhed er ikke kun begrænset til underholdning; begge skærme markerer en banebrydende funktion: fuld understøttelse af ChatGPT – en eksklusivitet, der placerer den nye GOLF helt i front inden for C-segmentet. Men det stopper ikke der. Den nye GOLF er ikke bare en bil; den er en personlig assistent på hjul. Og som om det ikke var nok, kan den nu også parkere sig selv, hvor du styrer direkte fra din telefon kan køre bilen. 
Den nye Volkswagen Golf forventes at ankomme hos danske forhandlere til foråret, hvor den vil være tilgængelig både som hatchback og som stationcar, også kendt som Variant. De danske priser er endnu ikke fastlagt, men forventes at ligge meget tæt på de nuværende priser.Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Kommentarer på:  VW GOLF - Giver et nyt vers på det sidste vers
Kommentér på:
VW GOLF - Giver et nyt vers på det sidste vers
Annonce