VW Polo - Den lille Golf.

VW Polo - Den lille Golf.

812visninger 2 svar | 21. apr 2021


VW Polo er en af de mest solgte biler herhjemme, siden dens introduktion i 2017. Ikke længe efter Faceliftet af den nye Seat Ibiza , er det nu Polo's tur til at modtage et Facelift.

Den nye VW Polo har fået et nyt design, hvor den nu ligner den større Golf i sit design. Det betyder at den fået nye baglygter og en LED-Stribe på frontgrillen, hvad også kan findes på Golf'en og I.D.3.
Polo'en kommer dog standard med LED-lys på for- og baglygterne, men kan ograderes til adaptive Matrix LED for en merepris. 

Motorprogrammet er forsat som før, trods for at VW har droppet 1,6 TDi'eren. GTi'en  forventes også på et senere tidspunkt. For nu kan man kun få Polo'en med en 1-liter trecylinderet med eller uden turbo.  Gearmulighederne består enten af et 5-trins manuel eller et 7-trins DSG.

Motorprogrammet. TSI= Turbobenziner. 
 MPi 1,0 80 Hk 
1,0 TSi 95 Hk, 175Nm, 21 km/l. 
1,0 TSi 115 HK, 200Nm, 22 km/l.

I kabinen kommer selv de helt skrabet Polo'er med Digitalt instrumentering på 8" standard. De er også udstryet med et 6,5" Touchskærm. Større udstyrsmodeller kommer med et 10,25" Digitalt instrumentering og 9,2" TouchSkærm. Overraskende er det ikke samme skærm som i den nye Seat Ibiza. 





Prisen er stadig ukendt (21-04), men forventes ikke meget mere end hvad en Polo koster nu. Den vil også forsat kunne fås i Life, Style og R-Line udstyrs-varianter.  
Ellers er der ikke meget mere sige om den, udover en ny Lilla farve kan fås. 



Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Kommentarer på:  VW Polo - Den lille Golf.
  • Claus  R
    Claus R Tilmeldt:
    aug 2020

    Følger: 11 Emner: 2 Svar: 286
      22. apr 2021 Den hidtidige Polo lignede med de små baglygter en Dacia . nu er den blevet forfremmet en smule : Nu ligner den en Renault Clio smiley . Er der nogen der kan bekræfte at VW Up udgår uden at få en afløser ?

  •   30. jun 2021 Først set din kommentar nu. UP!'en får ikke an afløser, men det gjorde Lupo og FOX'en heller ikke...

Kommentér på:
VW Polo - Den lille Golf.
Annonce