VW T-ROC Cabriolet - en åben T-Roc?

VW T-ROC Cabriolet - en åben T-Roc?

1119visninger 0 svar | 14. aug 2019


Så skete det! VW tog taget af deres kompakte Crossover T-ROC!

VW har længe haft i tankerne at skære taget af deres populære T-ROC, siden den blev præsenteret. Dog er den ikke helt identisk med den lukket udgave, hvor den faktisk er 37 mm længer og 34 mm bredder. Det gør nemlig at T-Cross karosseri er stærkere hvis uheldet skulle ske. Det tar ca. kun ni sekunder for at lukke stoftaget helt, og det kan gøres mens bilen kører op til 30 km/h. Selve konstruktionen er samme som Golf MK6 Cabriolet havde, og ikke overraskende er bagagerumspladsen også nede på blot 284-liter, hvor en normal T-Roc tilbyder 391-liter. Idéen med T-Roc Cabriolet er at den skal fylde den plads ud, hvor man engang kunne få en Golf eller Beetle Cabriolet. Selvom man skulle tro det, så er det ikke første gang man købe en Crossover Cabriolet, hvor Nissan engang solgte deres store Murano uden tag og for ikke at glemme Range Rover Evoque.

I kabinen er det meget som før, hvor brugen af hårdt plastik og deres 8" skærm stadig finder sted. Dog kan man tilkøbe deres nyeste generation af MIB3-Infortemment, som giver adgang til internettet fra den 8" skærm. Et 11,7" digital instrumentering er også en mulighed. 



Motorprogrammet er meget enkelt. Kun to benziner er en mulighed, hvor det enten består af deres 115 hk 1-liter eller 150 hk 1,5'er. Dog kan 1,5'eren kun fås med et syv-trins DSG gear. Udstyrspakker består også kun af to udgaver; R-line eller Style. 




Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg




  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
VW T-ROC Cabriolet - en åben T-Roc?
Annonce