VW T7 Multivan - En Legende bliver elektrisk

VW T7 Multivan - En Legende bliver elektrisk

100visninger 0 svar | 10. junDette er syvende generation af VW's ældste model på programmet. Nemlig T7 Multivan/Transporter. 

En tid hvor bilerne bliver elektriske, vil den nye T7 Multivan også være på el. Til at starte med er det dog kun i en Plug-in Hybrid form, hvor en fuld elektrisk model er i vente meget snart. Den kommer dog den nok til at hedde I.D BUZZ. 

Bygget på Golf'ens undervogn. 

T7 Multivan vil for første gang blive bygget på VW's MQB-platform sammen med øvrige VAG-produkter, så som den nye Caddy, GOLF og Audi A3. Det gør den nemlig billigere at producere. 
Lige nu fås T7 Multivan kun som passagerbil, hvor den gamle T6 Transporter stadig sælges ved siden af som mærkets mest solgte varebil. 

Ingen Diesel på programmet?

Den store overraskelse med den nye T7'er, er at lige nu findes den kun med én benzinmotor som eneste mulighed.
Motoren der er i tale lige nu er en Plug-in Hybrid på 1,4-liter med 150 hk. Den får dog hjælp af et 13 kWh batteri, hvor den i alt yder 218 hk. Det samme motor fra VW Golf eHybrid.  Alene på strøm kan den køre op til 50 km med en topfart op til 130 km/h.  Næste år kommer en 2-liter diesel med 150 - 190 hk og mulighed for et 7-Trins DSG gear. 1,4'eren bruger dog et ældre 6-trins DSG gear standard.  Ellers vil den ude for de danske grænser fås med en 150 hk 1,5 Turbobenziner og 190 hk 2-liter turbobenziner også. 

Automatiseret kørsel .

T7 Multivan bliver den første varebil med mulighed for at får automatiseret kørsel eller "Semi autonomous Driving", som det også kaldes for. Det er en del af ekstraudstyret, hvor bilen kan via. Fartpiloten følge den forangående trafik selv. Alt fra at skifte lane til at overhælde. Andet spændende udstyr er I.Q Light pakken, som indeholder kraftige Matrix LED-lys, der også giver bilen en LED-lys stribe langs bilens frontgrill. 

Kabinedesignet er dog meget ens i stilen med VW's nye produkter. Den kommer standardudstyret med samme 10,25 " Digitale instrumentering og et 10" Touch skærm ved siden af. 
Ford T7 Varebil?

I følge VW Danmark forventes at salget starter det andet halv år 2021 til under 500.000 kr. for Hybrid'en. 

Hvis Ford-ejerne ikke kan lide hvad de ser, så tyder det meget på at der også vil komme en "Ford Transit" bygget på denne her model. Det sker efter at VW har indgået et samarbejde med Ford om at udvikle erhvervskøretøjer for hinanden. Ligevis kommer Ford Ranger nok også med VW-logo på fronten. 
Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg
  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
VW T7 Multivan - En Legende bliver elektrisk
x