VW Touareg er tilbage og det er Corolla også

VW Touareg er tilbage og det er Corolla også

1073visninger 6 svar | 23. mar 2018
VW Touareg 

VW Touareg er tilbage - bedre end nogensinde ! 


Den helt nye Touareg har verdens primære i Beijing lige nu, og idag tog VW sløret af den store luksus SUV. 

"Kommer kun til europa og asien"
Den nye Touareg kører på VW's MLB-platform sammen med sine tyske søskende Audi Q7, Porsche Cayenne og Lamborghini Urus, og det er også det eneste som de har tilfælles. Dog regner VW ikke med at sælge Touareg'en i lande som Nordamerika mere, hvor de må nøjes med den større Atlas. VW Touareg er nemlig forbeholdt til Asien og europa. Dog vil Kina som det eneste land få den med en Hybrid udgave og 362 Hk...

(Edt: Hybrid udgaven vil også komme til europa alligevel...)

I europa vil den komme med den genkendelig 3-liter diesel V6'er, 3-liter benzin V6'er og topmodellen vil blive en 4-liter V8 diesel. I kabinen byder VW velkommen til deres helt nye "Innovision Cockpit", hvad består af to store skærme. Den ene skærm er et 12" speedometer, og den anden er et 15" touch skærm, som sidder i midten af instrumentbordet. En anden ting som den låner fra sine SUV søskende, er Audi's luftundervogn, hvor der sidder en lille motor ved hvert hjul. De sørger for at skabe den bedste affjedring til hvert forhold. Alle motorerne vil få hjælp af et 8-trins DSG, og alle er standard udstyret med AWD. 

Sikkerheden er også forbedret end den forrig model, og her vil der b.la. komme: traffic jam assist, lane keep assist, autonomous emergency braking, LED-Matrix forlygter og night vision kamera som standardudstyr. 

Motorprogram for Europa:
Benzin V6 3,0 TFSi 335 Hk 12 km/l
Diesel
3,0 V6 TDi 228 Hk
3,0 V6 TDi 282 Hk 17 km/l 600Nm
4,0 V8 TDi 417 Hk 13 km/l 900Nm
--------------------------------

De hurtige - Toyota Corolla 

For ca. en uge siden, præsenterede jeg for den nye Toyota Auris, hvor Toyota sagde nej tak til ordet diesel. Nu er den på vej over på den anden side af Atlanterhavet, og her vil den gå under det legendariske navn Corolla - Et navn som får de fleste US biler til at skrige! 

Fordi det er samme bil som vores udgave, så er der ikke rigtig den store forskel på dem. Motorprogamet er derimod meget tynd derover, hvor den kun komme med den helt nye 2,0 Hybrid motor med 180 Hk. Vanvittigt nok vil den også komme med et 6-trins manuelgear - men de fleste vælger den nok med CVT gear...Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Kommentarer på:  VW Touareg er tilbage og det er Corolla også
Kommentér på:
VW Touareg er tilbage og det er Corolla også
Annonce