Wunderbaum – Ikke kun for auto

Wunderbaum – Ikke kun for auto

6. feb

Vidste du at din Wunderbaum ikke kun kan bruges i bilen. Den kan faktisk med stor fordel anvendes mange andre steder, blandt andet i dit hjem, hvor den kan sprede god duft og glæde.

Hvor kan du benytte Wunderbaum

Som sagt så er der næsten ingen grænser for hvor, du kan benytte en luftfrisker. Faktisk kan man sige at alle steder hvor man ikke er helt tilfreds med ”lugten i bageriet”, kan en luftfrisker være en god og nem måde af kommer den dårlige lugt til livs. Det må dog siges, at uanset hvor henne du vælger at benytte en luftfrisker, så kan det være en god ide, først at finde kilden til den grimme lugt. En luftfrisker kan nemlig ikke fjerne den dårlige lugt, den dække kun over den i en periode. Derfor vil den dårlige lugt vende tilbage, så snart du fjerne din luftfrisker.

 

Men for at vende tilbage til hvor, du med fordel kan benytte en Wunderbaum, kan det i princippet gælde alle steder, hvor du har en dårlig lugt. Ud over bilen, kan den benyttes i f. eks: Campingvogne, udestue, klæder, toilettet, skabe eller garderober, skurvogne osv.…

 

Til at skabe en god duft i hjemmet, kan det anbefales af benytte et duftelys. I sær i stuen, vil et duftelys både forbedre duften og samtidig skabe en hyggelig stemning.

 

Guide til den bedste oplevelse med Wunderbaum

Hvis du f. eks bor i et ældre hus, og gennem længere tid har været generet af dårlig lugt i et af dine køkkenskabe. Det kunne f. eks være det skab hvor du har skraldespanden hængende på skabslågen, skal du gøre følgende:

 

1.       Start med at tømme din skraldespand. Overvej evt. at anskaffe dig en ny skraldespand med låg, hvis ikke du har sådan en.

2.       Lokalisere kilden til den dårlige lugt. Sidder der gamle madrester op og ned ad siderne og på lågen. Eller endnu værre. I ældre huse, kan der ligge døde mus under skabet. Det sker gerne hvis du har lagt gift ud, eller musen har spist noget fra dit affald, den ikke kan tåle. En død mus kan lugt forfærdeligt.

3.       Ser vi bort fra døde mus, så burde en grundig rengøring af skabet, kunne klare jobbet. I et affaldsskab med gamle madrester op ad siderne, kan du godt benytte et kraftigt rengøringsmiddel.

4.       Når skabet er rengjort og lækkert, kan du ophænge en Wunderbaum eller en anden luftfrisker inde i skabet. Selv om det er dit affaldsskab, bør du nu kunne dufte den skønneste duft, hver gang du åbner skabet.

 

Lidt om Wunderbaum

Wunderbaum er et brand indenfor luftfriskere. Den rigtige betegnelse er vel enlig Air freshener, men Wunderbaum er den originale, og den første af sin slags. Den blev opfundet tilbage i 1952 i USA. Her havde forretningsmanden Julius Sämann, i længere tid forsøgt, at udvinde ætiske olie fra fyrretræer. Det førte til, at han ved en tilfældighed opfandt verdens første Air freshener, som han gav navnet Wunderbaum. Den originale Air freshener består af et lille stykke pap, formet som en rødgran, hvor der er påført parfume.

Da Julius Sämann oprindelig er schweizer, er Wunderbaum i dag et varemærke med fabrik i Tyskland. Ideen om Air fresheneren har i dag udviklet sig, og produceres i mange forskellige varianter, over hele verden.

 En Wunderbaum kan altså være en rigtig god metode, til lynhurtigt at skabe, en god duft alle mulige steder. Dog må den ikke blive en erstatning for rengøring.

 

Citater

Kilde:

https://da.wikipedia.org/wiki/Wunderbaum

https://www.wunderbaum.com/wb/en/?is_cookie_warning=1

https://freshcar.dk/historien-om-wunderbaum/


Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


x