Zenvo TSR-S - 1000 Hk Dansk monster!

Zenvo TSR-S - 1000 Hk Dansk monster!

1470visninger 4 svar | 6. mar 2018
Zenvo TSR-S


Zenvo er klar med deres vildeste model til dato! TSR-S, som i øvrigt står for Turbo,Supercahger,Race og Street, er et 1,177 hk og 1100Nm monster!Motoren er en Corvette C6 5,8-liter V8 med ikke blot en Superchager, men også en Turbo er tilføjet. Zenvo har selv stået for hele opbygningen af motoren, og derfor er der ikke meget Corvette tilbage af den V8'er. 

Forrig år præsenterede Zenvo for en model kaldet TSR, og det var en racerudgave for banen. Denne model er nemlig godkendt til brug af vej, som der bliver hentydet med i S'et i navnet. Vægten er også nede på kun 1495 kg, og det er med til at sende den afsted til 100 på blot 2,8 sekunder! over 1000 hk er meget at håndtere, så derfor kan man vælge imellem tre indstillinger i kræfterne. Det mindste er lige omkring 700 Hk og højeste er alle 1177 hk skudt afsted. I kabinen er det meget racer inspireret, hvor man godt kan glemme alt om luksus. Zenvo er gået i detaljer med de mindste ting. Fx. er omdrejnings tælleren lagt vandret som superbilerne var i 80'erne, og det er i følge Zenvo den bedste måde at læse omdrejnings tælleren når man kører stærkt. Zenvo bygger ca. fem modeller om året af alle deres tre modeller, så TSR-S bliver meget begrænset! 

Bentley Bentayga Plug-In Hybrid

Bentley Bentayga er klar med mærkets første Hybrid, og motoren bliver lånt fra Porsche Panamera Hybrid. 

Den store 6-liter W12 motor er blevet skiftet ud med en lillebitte 3,0 V6 Turbo med godt 450 økoheste. Det hjælper den store SUV med at kunne klare 50 km på el motoren alene ved bykørsel. Dog slår el motoren fra ved højre hastighed. 
Bentayga kommer med noget de kalder for "EV Drive", som er et system der holder øje med batteriets niveau eller levetilstand, og det kan ses fra bilens Touch skærm. 

Selve opladningen tag enten 7,5 time ved brug af normalt stikkontakt, men Bentley's egen udgave nedsætter tiden til 2,5 time. 


----------
Brabus/Startech Performance Aston Marin DB11 SP610

Tyske Mercedes tuner har slået sig sammen med Startech, hvor de har udviklet denne tunet Aston Martin DB11. 


Man kan undre sig over hvorfor at Brabus, der normalt specialisere sig med Mercedes, har valgt at kaste hænderne i en Aston Martin. Dog skyldes det motoren, der faktisk er lånt fra AMG dem selv, hvad er en 4,0-liter V8'er Twin Turbo. 
Her har Brabus boosted motoren fra 503 Hk til 610 hk og 800Nm.  Det er ca. 10 hk mere end den større 12-cylindret DB11. 

Designet har også fået sig en tur, hvor der er kommet nye front og-bagkofanger, 21" fælge fra Startech og et eksklusiv Brabus kabine. 



Følg og få notifikationer ved næste blogindlæg


Kommentarer på:  Zenvo TSR-S - 1000 Hk Dansk monster!
Kommentér på:
Zenvo TSR-S - 1000 Hk Dansk monster!
Annonce