Toyota landcruiser HJ 60 turbo $DEN BLÅ$ Toyota landcruiser HJ 60 turbo $DEN BLÅ$ Toyota landcruiser HJ 60 turbo $DEN BLÅ$ Toyota landcruiser HJ 60 turbo $DEN BLÅ$ Toyota landcruiser HJ 60 turbo $DEN BLÅ$
\ ¤$KEVIN$¤ /
Følg
Følger Følg ikke

\ ¤$KEVIN$¤ /

Mand, 34 år, Vestsjælland
Oprettet: 3. apr 2007
Offline - Senest online: 4. jan 2017 Bruger er på filterliste

¤$Pedal to the metal boys and girls¤$



jeg er bid af en 4WD med rabies så, jeg er lidt mere end almindelig syg i låget hehe men eller Danmarks raste menneske hehe:) jeg er uddannet faglært landmand med speciale i maskiner (landbrug og entreprenør)

nu er jeg trucker for Freja transport og logistik hvor jeg køre 25m træk om natten :D

ud over det har jeg min gamle Toyota hj 60 som jeg går og bygger op, og går så osse med planerne om at bygge mig en racer som jeg håber sku end med og blive noget specielt dette forblir dog en hemmelighed hvilken det blir og hvad den blir bygget af:) men en dag ser i den måske i graven:d





>en eftermiddag sad saddam hussein og kedede sig på sit kontor, mens han spekulerede på, hvem han nu skulle invadere. SÅ ringede telefonen.

>"Hallo, Hr. Hussein" sagde stemmen med kraftig accent, "Det er Paddy fra County Meath i Irland, jeg ringer for at officielt at informere dig om at vi erklærer dig krig!"

>"Javel, Paddy" svarede saddam, "interessant nyhed, men hvor stor er lige jeres hær?"
"på nuværende tidpunkt er der mig selv, min fætter sean, med nabo gerry og hele dart teamet fra pubben, det bliver 8 i alt" svaede paddy.

>Saddam sukkede... "jeg er nødt til at fortælle dig, at min hær tæller en million mand"
"sådan noget lort" svarede paddy... "jeg ringer tilbage"

>Ganske rigtigt, næste dag var paddy igen i røret.
"Hr. Saddam, vi er stadig i krig! det er lykkedes os at fremskaffe noget materiel" "Hvilken slags materiel?" spurgte Saddam.
"2mejetæeskere, 1bulldozer og Myrphy's traktor" endnu en gang sukkede Saddam... "jeg er nødt til at fortælle dig, at jeg har 1000 kampvogne, 3000 PMV'er og min hær er vokset til 1,5 million mand" "Fandens også, jeg ringer lige tilbage" svarede Paddy.

>Ganske rigtigt, næste dag "Hr. Hussein, vi er stadig i krig, det er lykkedes os at bilve luftbårne, vi har udstyret Teds gamle spøjtefly med et par rifler, og nu har bridgeholdet også sluttet sig til os" "jeg er nødt til at fortælle dig, at jeg har 2000, bombefly, 5000 MIG jagere, og mine millitær anlæg er beskyttet af jord til luft missiler, og min hær er vokset til 2 millioner mænd" svarede Hussein. "Holy shit, jeg ringer tilbage" sagde paddy.

>Ganske rigtigt, næste dag ringede Paddy. "Hr. Hussein, jeg er desværre nødt til at afblæse krigen" "Det er jeg da frygtrlig ked af at høre" svarede Saddam, "Hvorfor den pludselige ko-vending?" "johh" svarede Paddy, "vi har haft os en god snak og er kommet til den konklusion, at vi ikk aner hvad i HELVED vi skal stille op med 2 millioner krigsfanger".

hehe så ku han lære det den NAR!!!
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce