Nissan Almera 1,8 Sport Nissan Almera 1,8 Sport Nissan Almera 1,8 Sport Nissan Almera 1,8 Sport Nissan Almera 1,8 Sport
Nicklossi
Følg
Følger Følg ikke

Nicklossi

Mand, 31 år, Fyn
Oprettet: 10. feb 2008
Offline - Senest online: 20. aug 2019 Bruger er på filterliste

SØJLEBOREMASKINE: En høj oprejst maskine som har til formål og uden varsel, at rive flade metalgenstande ud af dine hænder, smaske dem ind i brystet på dig så din øl flyver gennem lokalet og oversprøjter dit pragteksemplar af et nyrestaureret rokoko møbel.

BÅNDPUDSER: Anvendes til at fremstille rektangulære fordybninger i træ på få sekunder.

RYSTEPUDSER: Anvendes til at udjævne kanter på frembragte rektangulære fordybninger i træ.

EXCENTERSLIBER: Anvendes til at fjerne mærker efter en rystepudser. Kan foregå på en hvilken som helst overflade, vinkelret på den oprindelige fordybning. Er tillige velegnet til at frembringe halvkugleformede fordybninger i træ.

DELTASLIBER: Laver trekantede fordybninger, oftest i blinde hjørner.

TRÆDYVEL: Et værktøj til at samle træ på en meget skæv og konsekvent måde, som efterfølgende kræver meget kraftig slibning. (Se BÅNDPUDSER)

STEMMEJERN: Multi-funktions værktøj - god til at lave dybe snitsår i hånden.

BATTERI-SKRUEMASKINE: Bruges til høj-hastigheds-udfræsning af kærven på Phillips skruer.

OVERFRÆSER: Bruges til at mørkne træ ved hjælp af friktion og frembringelse af røg. Sidstnævnte funktion er en vestlig inspireret kulturel erstatning for den røgelse som anvendes af primitive kulturer når de ønsker at påkalde sig gudernes velsignelse.
Hvis overfræseren monteres på et fræserbord, kan dette værktøj tillige producere forskellige profiler ved hjælp af en enkelt bit og en fast dybdeindstilling.

MÅLEBÅND: Denne enhed bruges til at måle en given længde. Et nyt målebånd skal først tabes eller kastes i gulvet flere gange og de første 10 cm skal vrides og knækkes 3 steder. Efter endt kalibrering vil alle målinger stemme overens med alle andre målebånd i verden.

DYKNAGLE: Bruges til at frembringe små runde fordybninger omkring et sømhoved. Anvendes hovedsagelig til dekorative formål.

SKRUETVINGER: Fås i to størrelser: for lille og udlånt til en fjern slægtning.

ROTERENDE TRÅDBØRSTE: Fjerner maling på bolte og kyler dem derefter ind under arbejdsbordets fjerneste afkrog. Fjerner også fingeraftryk og hård hud på den tid det tager at sige: "Av".

ELEKTRISK HÅNDBOREMASKINE: Anvendes normalt til at spinne popnitter rundt i deres huller, indtil du bliver stresset, - men med det rette tilbehør kan dette værktøj anvendes til at ødelægge alt godt træ på ingen tid.

UNIVERSALTÆNGER: Bruges til at afrunde bolthoveder.

NEDSTRYGER: Et medlem af en familie af skæreværktøjer, bygget på "Ouija bord" princippet (åndemaner bord med tal- og bogstavfelter), som omdanner menneskers energi til en skæv uforudsigelig bevægelse, og jo mere du forsøger at påvirke skæreværktøjets natur, desto mere dyster bliver din fremtid.

KOLDSAV: Se nedstryger.

HOLDETÆNGER: Bruges til at afrunde bolthoveder. Hvis intet andet er til rådighed, er de også eminente til at overføre intens svejsevarme til din hånd.

ACETYLENBRÆNDER (GAS & ILT): Bruges næsten udelukkende til at antænde forskellige brændbare genstande som forefindes i værkstedet. Er også praktisk anvendelig til at antænde fedtet inde i et nav når du ønsker at fjerne et leje.

WHITWORTH TOPPE: Blev tidligere anvendt på ældre britiske biler og motorcykler. Deres anvendelse indskrænker sig nu hovedsagelig til at erstatte den 12'er eller 13'er top du har søgt efter de sidste 15 minutter.

HYDRAULISK DONKRAFT: Bruges til at sænke en bil til jorden efter at du har installeret nye bremseklodser, - hvorved håndtaget til donkraften klemmes fast under kofangeren.

2 METER 2x4 TØMMER: Bruges til at hæve en bil for at frigøre håndtaget på en donkraft.

PINCET: Værktøj til at fjerne træsplinter fra hænderne efter at have anvendt en stump 2x4 tømmer.

TELEFON: Værktøj til at foretage opkald til din nabo for at høre om han har en hydraulisk donkraft.

TELEFON (alt.): Værktøj til at foretage opkald til en slægtning for at høre om han har lånt dine skruetvinger.

BORDRUNDSAV: Bruges til at save træ lidt smallere end nødvendigt.

GERINGSSAV: Bruges til at save træ en smule kortere end nødvendigt.

TYKKELSESHØVL: Bruges til at høvle træ lidt tyndere end nødvendigt.

AFRETTER: Bruges til at lave for tyndt, for kort og for snævert træ helt lige. Meget nyttig hvis to sider af et bord skal være helt lige, men ikke-parallelle.

SKRABESTÅL: Teoretisk nyttigt som et redskab til at sprede mayonnaisen på smørrebrødet, men anvendes hovedsagelig til at fjerne hunde høm-høm'er fra skoene.

SKRUEUDTRÆKKER: Et værktøj som er ti gange stærkere end nogen kendt borebit. Knækker altid nede i bolthullet som derfor ikke kan bruges.

2-TON TALJE: Et værktøj til afprøvning af trækstyrken på alt hvad du har glemt at afmontere.

1/2 x 16 TOMMER SKRUETRÆKKER: Et stort brækjern, som på uforklarlig vis har en præcis udfræset skruetrækkerklinge i den ende der vender modsat håndtaget.

NØDLAMPE: Hjemmemekanikerens foretrukne arbejdslys. I forrige århundrede mest kendt som en "højfjeldssol". Den er en god kilde til vitamin D, "solskins vitaminet," som normalt ikke findes under biler om natten. Bortset fra de sundhedsmæssige fordele, er dens vigtigste formål at få el-måleren til at frembringe en turbineagtig lyd.
Navnet er lidt misvisende, idet den kun lyser få minutter ad gangen.

PHILLIPS SKRUETRÆKKER: Bruges ofte til at åbne låget på gamle blikdåser som indeholder en ubestemmelig mørk væske som ikke kan vaskes af din nye skjorte. Kan også bruges, som navnet antyder, til at ”trække” hovedet af rustne Phillips skruer.

LUFTKOMPRESSOR: En maskine, som konsumerer energi produceret i et kulfyret kraftværk i Langtbortistan, og ændrer det til komprimeret luft, som rejser gennem en slange til en kinesisk produceret pneumatisk slagnøgle, som griber om rustne bolte og fikst afrunder deres hoveder.

BRÆKJERN: Et værktøj som primært bruges til at krølle det omgivne metal ved en clips eller et beslag du skal fjerne for at kunne udskifte en billig reservedel.

HAMMER: Oprindeligt udviklet som et krigsvåben, men bruges i dag som en søgestang til at finde de dyreste dele ikke langt fra det objekt du forsøger at ramme.

HAMMER (alt.): Oprindeligt udviklet som et krigsvåben, men fortsætter dog med at være det foretrukne middel til at frembringe mellemstore cirkulære fordybninger i træoverflader af enhver art.

HOBBYKNIV: Bruges til at åbne og gennemskære indholdet af papkasser; virker specielt godt på autosæder, vinylplader, væskefyldte plasticflasker, samlemapper, giro- og check-udbetalingsblanketter, gummi og plast.


HOBBYKNIV (alt.): Bruges til at skære sig i fingrene med. Af hygiejnemæssige årsager er knivbladene lette at udskifte.

VINKELSLIBER: Frembringer på sekunder en ensartet flosset æg på plæneklipperknive, håndøkser m.v. som efterfølgende ikke kan fjernes. Men lidt øvelse kan vinkelsliberen dog varme æggen så meget at hærdningen går af og den flossede æg vil således fortage sig hurtigere.

VATERPAS: Anskaffet i rette længde et fortrinligt redskab til at stampe grus fast i stolpehuller. Kan også anvendes til at afgøre diskussioner om konstruktioner.

VARMEPISTOL: Benyttes til at lave bobler i en malet overflade, eksempelvis på vinduer. Kan også benyttes til at smelte noget fuldstændigt irrelevant.

TOMMESTOK: Skal helst knækkes og ha' ligget fugtigt en uges tid inden brug for at være kalibreret som alle andre tommestokke. Skal også helst benyttes som oplukker.

SVENSKNØGLE: Genialt tilpasset til at afrunde alle bolte og møtrikker uanset størrelse så de sidder permanent fast. Medmindre de skal sidde fast, for så sidder de løst...

SVEJSEAPPARAT: Et noget misvisende ord da det hovedsageligt gør dig blind i 48 timer ad gangen, ødelægger din natte søvn og gir dig store vabler på fingrene, plus evt at sætte ild til alt brændbart i værkstedet.

SMIGVINKEL: God til at frembringe skæve vinkler med, men overflødig hvis man har et "godt" øjemål, kan dog bruges som oplukker.

S..... (Bortcensureret, - der kan være børn til stede): Ethvert praktisk værktøj, som du griber og kaster gennem værkstedet imens du råber "S....." af dine lungers fulde kraft. Det er også det næste værktøj du får brug for.

BANDEORD: En form for balsam til sjælen. Anvendes ofte verbalt, for ligesom at lette vores smerter og fornedrelser over vores åbenlyse og totale mangel på fremsynethed
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce