Buick Skylark Costum Buick Skylark Costum Buick Skylark Costum Buick Skylark Costum Buick Skylark Costum
mette v
Følg
Følger Følg ikke

mette v

Kvinde, 45 år, Østjylland
Oprettet: 1. maj 2008
Offline - Senest online: 24. aug 2020 Bruger er på filterliste

Opdateret 11.11.2012

Skylarken er nu solgt.
Jeg synes ikke rigtig, jeg fik dét ud af at have den, som jeg havde troet/håbet. Så valgte at sælge den igen. Meeeeeeeen, er nu ret sikker på, at jeg skal have fat i en ny "kaner" når engang, jeg kommer til penge, og kender flere/har flere venner, der også kommer ind i hobbyen og interesserer sig for amerikanerbiler :)

---------------------------------------------
Opdateret 06.06.2011

Hej, jeg er forholdsvis ny herinde (som betalende kunde, ca jan. 2011?), men købte min fine lille Peugeot i efteråret 2010, som jeg roder lidt med.

Nu har jeg så også rodet mig ud i at have købt den fedeste amerikaner - en Buick Skylark fra ´69 - så nu er bilparken pludselig fordoblet :D

Jeg håber at finde nogle ligesindede, der godt kan lidt at gå og rode, og som jeg evt. kan spare lidt med - det kunne være hyggeligt at være flere :)

Min peugeot 205 er min 4. bil, og Skylarken den 5. - de andre var:

1. Daihatsu Charade fra ´87
2. Mazda 323, 3-dørs, hatchback ´87
3. Mazda 323, 3-dørs, hatchback ´88
(´87 og ´88 er bare nogle gode årgange :P)
4. Peugeot 205 fra '88
5. Buick Skylark fra ´69

Jeg har også rodet lidt m 2 af de andre - hvor jeg bl.a. har ordnet rust, genopbygget med plastic padding, skiftet forskellige dele på bilen, indsat nyt stereo og trukket ledninger til højtalere - og det er primært også det, jeg gerne vil igen :)
Men jeg kunne rigtig godt tænke mig at lære at svejse mere og bedre (jeg kan godt svejse nu, men synes det er skægt og vil gerne arb noget mere med det) og noget mere dybdegående kendskab til bilen også - bl.a. i motorrummet, de elektriske dele og undervognen :)

Og så kunne jeg vildt godt tænke mig at komme til nogle træf! :D

Håber at høre fra jer - specielt hvis I har gode ideer og forslag til steder, man kan stå i Århus området :)


<iframe src="http://www.facebook.com/plugins/likebox.php?href=http%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fplatform&amp;width=292&amp;colorscheme=dark&amp;show_faces=false&amp;stream=false&amp;header=false&amp;height=62" scrolling="no" frameborder="0" style="border:none; overflow:hidden; width:292px; height:62px;" allowTransparency="true"></iframe>
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce