Opel Vectra B 2,0 16V - Totalskadet - Opel Vectra B 2,0 16V - Totalskadet - Opel Vectra B 2,0 16V - Totalskadet - Opel Vectra B 2,0 16V - Totalskadet - Opel Vectra B 2,0 16V - Totalskadet -
Frederik C
Følg
Følger Følg ikke

Frederik C

Mand, 30 år, Midt/Vestjylland
Oprettet: 30. nov 2008
Offline - Senest online: 15. okt 2013 Bruger er på filterliste

De officielle regler for shotgun.

1. Shotgunneren skal kunne se bilen 100% - og shotgun kan blive sagt selvom at chaufføren ikke er i syne.

2. Hvis du er den første som bliver samlet op, har du automatisk shotgun. Du har shotgun hele turen ved mindre du overtræder regler som medfører at du mister shotgun retten.

3. Du kan ikke kalde shotgun hvis en allerede har kaldt shotgun på turen.

4. Hvis shotgun bliver sagt på samme tid afgøres det via et almindeligt kapløb til passager døren. Den der først når derhen har shotgun.

5. Du kan ikke kalde shotgun indenfor, ved mindre du er i en parkeringskælder.

6. Shotgun kan ikke kaldes på forhånd.

7. Når shotgun er blevet kaldt, så har chafføren mulighed for at sige ”reload”, dette betyder alle kald er ophævet og shotgun begynder på ny.

8. Når shotgun er kaldt for forsædet kan man fortsætte med højre bagsæde og venstre bagsæde. Den som kalder sidst taber og må derfor sidde på kællingepladsen (i midten).

9. Alle er lige, dvs. kvinder har ikke mere ret til forsædet end mænd!

10. Hvis den normale chauffør (normalt bilens ejer) er ude af stand til at køre f.eks. beruset eller på anden måde ikke er i stand til at køre bilen, har vedkommende automatisk shotgun.

11. Så snart køreturen er begyndt er det chaufføren der bestemmer over radioen ved mindre chaufføren giver personen med shotgun ret til at styre radioen. MEN! Hvis shotgunneren sætter lorte musik på eller stopper musikken er vedkommende automatisk degraderet til kællingepladsen.

12. Den som kalder shotgun skal have sko på! Dette forhinder at folk løber ud til bilen og kalder shotgun for at så gå ind igen og tage sko på.

13. Hvis man køre med et par (kæreste, bollevenner etc.) har en fra paret automatisk shotgun. Der er ingen der gider at køre med to der ligger og roder omme bag i.

14. Hvis en har kaldt shotgun og vundet i overensstemmelse med overstående, har personen ikke ret til at kommenterer chaufførens evne til at navigerer eller evner til at køre bil.

15. Hvis nogen sider: ”Hvad er shotgun?” efter det er blevet kaldt – så skal de gå!

16. Hvis shotgunneren prøver at åbne døren mens chaufføren låser bilen op, således at døren kun låses halvt op, således man ikke kan komme ind i bilen, mister shotgunneren rettigheden til shotgun. Bedre kendt som shotgun selvmord.

17. Personen som har shotgun står for alle åbninger af porte, take-away bestillinger. Personen er co-driver og er også håndhæver i bilen. Det vil sige at shotgunneren har ret til at slå/slap/kast ting efter folk som sidder bagi, hvis dette er nødvendigt.

18. Hvis chaufførens kæreste er med i bilen, har kæresten automatisk ret til at vælge sæde efter eget valg.

19. Hvis en af de medkørende i bilen er klædt ud som pirat, har vedkommende automatisk ret til shotgun.

20. Når man køre forbi en dame som går med sin hund, skal alle i bilen råbe ud af vinduet: ”Hvem går med hvem?” – og det er shotgunnerens ansvar at dette bliver opfyldt, ellers mister shotgunneren shotgun rettigheden og er degraderet til kællingesædet.

21. Hvis man køre i en bil med kun 2 døre, dvs. fordøre er det shotgunnerens ansvar at åbne sædet således passagerne bagfra kan komme ud. DETTE ER IKKE CHAUFFØRENS ANSVAR!

22. Shotgunneren har det fulde ansvar for at spotte politibiler og fartkameraer. Hvis vedkommende misser et af disse og det medfører en bøde eller andet, er det udelukkende shotgunnerens skyld. Ikke chaufførens.

23. Folk med kørekort fortrinsret for at kalde shotgun over dem uden kørekort. dvs. at hvis man ikke har kørekort og kører sammen med nogle der har, så tæller ens shotgun automatisk ikke, men hvis det kun er chaufføren der har kørekort så gælder de normale shotgun regler.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce