maiken a
Følg
Følger Følg ikke

maiken a

Ikke angivet, 40 år, Postnummer ikke angivet
Oprettet: 28. jan 2009
Offline - Senest online: 9. maj 2012 Bruger er på filterliste

Jeg elsker sports biler og min kærlighed er min mercedes,

Jeg har udover min bil et stutteri fyldt med heste krafter, Racer : shagya araber og anglo og sportsrarabere heste af bedste kvalitet.

Udover mit stutteri, hjælper jeg folk med at lave gode stamtavler på deres heste via min hjemmeside, horsedatabase.com, jeg hjælper folk med at finde den rigtige hest til dem.
DYR: Jeg har 15 heste og 3 katte og en Karelsk bjørnhunde hvalp.


Min drømme bil er jo nok at få en lamborghini diablo, men dream on det er kun for rige mennesker der har råd til dem :). Men man har lov til at drømme og hvem ved man kan jo være heldig at vinde i lotto :)

Min første bil var en Mercedes sports coupe, så købte jeg en anden brugt mercedes til at trække heste trailer, men har jeg solgt igen da der have været hund i og jeg har allergi for nogen hunderacer, åbenbart. så købte jeg en helt ny bil VW Touareg 2,5 TDi Tiptr. 5d, men den kunne jeg heller ikke lide så den blev solgt igen. Nu har jeg så købt en Jeep Grand Cherokee på aution. Men den har desvære lige været i en ulykke og er på værk sted, så der kommer nok en regning på 30000 ,- kr og håber at få den på mandag.



Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce