Hyundai Tiburon"Spartacus" *Solgt* Hyundai Tiburon"Spartacus" *Solgt* Hyundai Tiburon"Spartacus" *Solgt* Hyundai Tiburon"Spartacus" *Solgt* Hyundai Tiburon"Spartacus" *Solgt*
Christian  G
Følg
Følger Følg ikke

Christian G

Mand, 40 år, Nordjylland
Oprettet: 27. sep 2004
Offline - Senest online: 6. apr Bruger er på filterliste

Navn: Christian G
Alder: 35
Beskæftigelse: Cand. Jur.

Erfaring som: Klargører, Autolakerer, Gymnasiestudent med stor opgave i historie (Anden slesvigske krig i 1864), Tømrer, CNC-operatør, Koordinator/Kvalitetsmedarbejder i Industiel produktion og bilsælger.
Bopæl: Aalborg

**********************************************************************
I pledge allegiance to myself and to pursue my own happiness.
I promise nor to respect those lesser beings i think of as inferior.
As a citizen of Denmark I promise to rely on myself instead of public services.
I will swear never to grow up, get boring and not to do what people expect of me.
Last but not least, I will also ignore this oath as, in this day and age, no-one pays any attention to the promises they make.
Because when a point gets exaggerated it becomes meaningless.
**********************************************************************

Firmaer jeg personligt kan anbefale:
www.coolwheels.dk - Her får du kvalitetsfælge til en god pris og god service.

www.daekonline.dk/ - STEDET! man køber dæk, længere er den bare ikke.. Se selv og bliv overrasket!

www.starpaint.dk - alle mulige former for fede effekt lakker.

www.xdzign.dk/ - Streamers, t-shirts med tryk på? you name it, det er stedet du får det lavet.

Registeret donor i det danske donorregister.
Har aldrig været en der har sendt penge til Røde Kors osv., derfor har jeg valgt at hjælpe på en anden måde, med noget jeg bedre kan forholde mig til.
Hvis det er skæbnens valg at jeg bliver hjernedød eller ikke skal overleve pga f.eks. et biluheld så er det mit ønske at redde et eller flere menneskers liv skæbnen har stillet i en dårlig/uheldig situation, derved kan de leve deres liv videre via et stykke af mig. Og hvem ved, måske jeg kan være med til at redde en person der finder en kur mod en farlig sygdom f.eks.?
Gå ind på www.sundhed.dk og tag stilling nu.

Klassens fremtidsudsigter for mig blev ikke helt dårlige må jeg sige:
"Det der kendetagner Christian Tydeligst, er uden tvivl hans "Over elskede" bil, Hyundai coupe FX 2.0, som han kører rundt i i hvert frikvarter, smil.. gerne med vinduet rullet helt ned og musikken helt op.. Desuden ligner Christian lidt af en businessman med sin lange sorte fine jakke, skoene og udtrykket i ansigtet.
Han arbejder altså en del, og måske er det også derfor han gerne går midt i timerne. Christian virker som en meget klog fyr, og er ALTID med på en god diskussion. Han er en flink fyr og en god kammerat.
I fremtiden er Christian sikkert en rig mand, med kæmpe villa ned til stranden og masser af gode forretninger kørende. Selvfølgelig har han en masse fede, dyre biler og selskab af smukke kvinder."
Hør, det er da vist ikke det dårligste folk kan sige om en hvad? :) Takker for verdens bedste klassekammerater hele vejen rundt. I vil blive savnet!Første bil: Hyundai Coupe 2.0 FX2 - (Vel og mærke endda købt mens jeg var på SU, man må arbejde for livets små fornøjelser.. Med den indstilling i livet så kommer du langt)Tiden skulle hele alle sår, men der er gået så lang tid, tvivler på jeg glemmer det lort. R.I.P Lille skat. Jeg ville have givet mit liv for at du kunne have vokset op, og følt din mors kærlighed, som jeg gjorde. Du vil altid være i mit hjerte - Glemmer dig aldrig.Det er hårdt at se ens far gå bort, det vil jeg aldrig glemme! For hver gang jeg kigger mig i spejlet ser jeg ham igen. Jeg gad fandme godt skrue tiden tilbage så jeg kunne sige til ham han ikke skulle tage afsted den dag.

De vigtigste ting du kan lære her i livet er:
Ærlighed, at man ikke selv umiddelbart skal have noget ud af at hjælpe andre og så resepkt for andres meninger og følelser.. Så kommer du lidt længere end de fleste!Alle livets gåder har jeg løst,
men jeg kan ikke løse gåden,
om hvorfor mit hjerte ikke kan
slippe kærligheden til dig.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce