Renault Clio IV  - "ZEN" Renault Clio IV  - "ZEN" Renault Clio IV  - "ZEN" Renault Clio IV  - "ZEN" Renault Clio IV  - "ZEN"
Trolle P
Følg
Følger Følg ikke

Trolle P

Mand, 35 år, Storkøbenhavn
Oprettet: 22. jun 2018
Offline - Senest online: i går kl. 21:05 Bruger er på filterliste

På opfordring af flere : Der er en fejl i oplysningene omkring min alder : Jeg er født i 1964 , og så må i selv tage kuglerammen frem for at regne ud hvor gammel jeg er :D .
Lad mig sige med det samme : Jeg er kommet over den alder hvor jeg får ståpik af at høre, se eller røre ved en forskruet Golf IV med en sportspotte fra T. Hansen . Så er der nogle der vil kalde mig en sur gammel mand, det er fint for mig. Jeg betragter mig selv som en erfaren herre med mere end 35 år i autobranchen .

GAMMEL ?
Det er jeg nok, men har også noget erfaring og viden som jeg gerne vil videregive herinde, men så vil jeg også have lov at videregive min uforbeholdne mening når der er noget jeg synes ikke er i orden .

Jeg har efterhånden hørt meget for mit eget bilvalg, men mest fra personer som absolut INTET kender til den bilmodel jeg befordrer mig i til dagligt . Til jer vil jeg bare sige : KNYT, LYT OG LÆR inden i udtaler jer : Moderne minibiler kører mange gange mere behageligt, har langt mere udstyr end der nogensinde bliver plads til i en hvilken som helst 20 år gammel forskruet tysker eller japaner .

Der kommer også en dag i enhver mands liv, hvor man bare ikke orker biler der konstant skal skrues på.

Tak fordi du kikkede med her, vi ses i Forum på BG !
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}