Skoda Fabia Combi 1,9 TDi PD Skoda Fabia Combi 1,9 TDi PD Skoda Fabia Combi 1,9 TDi PD Skoda Fabia Combi 1,9 TDi PD Skoda Fabia Combi 1,9 TDi PD
Miss Flabia !
Følg
Følger Følg ikke

Miss Flabia !

Ikke angivet, 45 år, Postnummer ikke angivet
Oprettet: 15. jul 2005
Offline - Senest online: 2. jan 2011 Bruger er på filterliste

Min Faby er en stengrå lækker lille sag med 134 hk og et moment på 326 nm. Hun rykker ganske fint af en tjekkisk stationscar at være... ;-) Selvom motoren jo er en Audi og samtlige reservedele kan stadfæstnes med et VW-logo.. Men tjekkisk kram, det er det nu...

**********************************************************************
Det er nok ved at gå op for nogen at jeg er en kvinde med holdninger, som tit gør at jeg kommer i karambolage med visse typer herinde på BG..

F.eks. er jeg TRÆT af folk der absolut uden undtagelse skal kritisere alle andre, der tilfældigvis har en anden holdning end dem selv til styling etc.

Jeg er træt af folk der skal gøre sig til smagsdommere over os andre, og fortælle os hvad der er hot/not, yt/in osv. Det må i sidste ende være os selv, som indehavere af en bil, som skal beslutte hvad der er "sejt", lækkert, stilfuldt m.m. i vore egne øjne. Input er velkomne, men helt ærligt.. Hvad kan vi bruge brok/misundelse til?

Jeg er dødtræt af "venne-tjenester" som ydes i udfordringer.. Træt af at se gamle udslidte kadetter vinde over lækre Golfer, Seater, Nissaner m.m. blot fordi ejeren tilfældigvis har patter på størrelse med kaffekander. Træt af at en udfordring ikke kan være fair, blot fordi den ene har en alenlang venneliste, som ikke ser sig i stand til at skelne..

Jeg er dødtræt af at politiet ikke kan nævnes i en tråd, uden at de partout bliver kaldt for arrogante røvhuller, snyltere, jyske bonderøve, fuck-hoveder og hvad ved jeg. De opretholder loven, som du skal efterleve.. DU bryder Loven, DU må betale.. Sådan er det bare! Så må du betale de surt optjente penge til statskassen, og så måske overveje om du burde lovliggøre din bil igen, eller tage chancen til næste gang.. Men helt ærligt.. SÅ gider vi ikke høre dit brok. Vi gider ISÆR ikke høre dit brok hvis du har fået en fuldt berettiget bøde for at køre 70 km/t i en byzone.. NAR!

Ja politiet kan også lave fejl, de er jo mennesker, men hvis du behandler dem ordentligt, og det ikke er den samme du render ind i gang efter gang, så kan du tale dig ud af det meste og slippe med en advarsel.. Men hvis du med det samme stiller dig på bagbenene og ter sig som det arrogante fjols du måske er, hvordan kan du så forvente at politimanden reagerer anderledes på dig?

Det var så lidt holdninger herfra.. Dem har jeg masser af, og er som regel ikke bange for at tage en diskussion der kan få det til at rykke i folk af arrigskab. Og jow... Jeg er lige så flabet i virkeligheden.. Der er en grund til at jeg også går under navnet MisFlabia...
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce