Audi 100 CC Aut. [SOLGT] Audi 100 CC Aut. [SOLGT] Audi 100 CC Aut. [SOLGT] Audi 100 CC Aut. [SOLGT] Audi 100 CC Aut. [SOLGT]
Kazzie
Følg
Følger Følg ikke

Kazzie

Mand, 59 år, Sydsjælland og øer
Oprettet: 11. feb 2006
Offline - Senest online: 17. jan 2019 Bruger er på filterliste

Prøver at holde alt opdateret - ejer pt. Rover 620 Si og en Toyota Celica - Sidste album jeg prøver at få ind, er af min Rover.

Billedet af mig er fra sommeren 2005 taget i Drive-In Lynge (Sjælland), hvor jeg kommer en del hver sæson.

Har altid været enormt interesseret i biler, kører mellem 700 og 900 km. om dagen på jobbet og kan ikke blive træt af at kører.

Har haft mange forskellige biler, blandt de fedeste er helt sikkert en Toyota Celica Supra 2.8i med chiptuning - den nåede dog aldrig at blive så gammel - hele 12 dage.

Har den 22.08.07 købt en Celica på QXL - lidt modigt da den er købt uden at have set den på andet end billede. Men da det er så gammel en model, at de er næsten umulige at opdrive, kunne jeg ikke lade være.
Jeg vil med tiden vende tilbage med billeder efterhånden som jeg får den bygget op.

Celica'en er jeg ikke kommet så meget videre med - mangler stadigvæk at finde råd til at få lavet rust på den - en af de ting jeg ikke selv kan lave - men den kan køre og bliver startet op jævnligt, for ikke at falde helt hen.

Tag det ikke så tungt, at der kommer nye biler her hos mig hele tiden - er ikke god til at have en bil ret længe af gangen ;-)
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce