Daihatsu Cuore "BassMobilen" Daihatsu Cuore "BassMobilen" Daihatsu Cuore "BassMobilen" Daihatsu Cuore "BassMobilen" Daihatsu Cuore "BassMobilen"
Professor J
Følg
Følger Følg ikke

Professor J

Mand, 38 år, Storkøbenhavn
Oprettet: 18. apr 2006
Offline - Senest online: 19. jun 2021 Bruger er på filterliste

Flittig Bruger af BG..
Jeg er her for at kigge på fede biler, ikke for at få venner..
Jeg er kræsen og afviser hvis ikke jeg er tilfreds. og hvis du er alt for provokerende, så kommer du på filter..
Ellers så er vi gode venner.. :o)

Biler jeg har haft: *i Rækkefølge*

1:Suzuki Swift 1,3 Gsi '94 *Skrottet*
Swiften var min første bil og jeg var rigtig glad for den, den havde Std. sportssæder og var rød, men den havde 2 sorte forskærme da de gamle var rådnet væk, og motorhjælmen var falmet helt vildt. Men Gal jeg var glad for den vogn.. Skrottet Pga. rust i bunden, jeg havde ikke fået det lavet og havde ikke overholdt syn, så blev stoppet og de tog pladerne.. :o(

2: Opel Astra F 3d 1,4i '94 *Solgt '09*
Da Swiften var skrottet skulle jeg har en ny bil.. Jeg gik i Banken for at låne til Honda Civic Coupe, men fik Afslag. Så jeg lånte lidt ved mine forældre, og Opel "Det Kvalitet!".. Jeg fik den fornuftige motor og ingen el. kun blæser + mit anlæg.. buler og rust.. Jeg var ikke stolt af min Astra, men havde den alligevel i over 4 år, for den startede hver gang og kørte som den nu var lavet til.
Solgt.

3: Peugeot 405 1,6 Glx '92 *Solgt '08*
Nej Nej Nej.. Magen til Lort skal man fandme lede længe efter. Jeg købte den billigt fordi der var noget med gearkassen, den kørte fint og så videre, men hvis man kørte i 3. og trykkede koblingen ned, og rykkede gearstangen til højre skiftede den i 5. Altså det der med at man skulle rykke den til Neutralgear inden. Derfor fik jeg den billigt (12K) efter jeg havde haft den i 2 uger begynder C-låsen og drille, så bagdørerne ikke åbner automatisk, og den blir værre og værre, så til sidst skal jeg bruge nøglen til passager-fordøren, da alle de andre låse satte sig fast elektronisk. Der kom indbrud i bilen og den stod i min mors have i 3-4 mdr inden jeg solgte den for 2.000.. Jeg havde heldigvis min Astra imens..
ALDRIG skal jeg ha fransk igen. ALDRIG..!!!

4: Honda Civic Coupe 1,5 Lsi '95
Min Elskede Coupé Købte jeg fordi jeg havde fået et nyt job hvor jeg skulle køre meget, og jeg var SÅ træt af at køre rundt i den grimme Astra. Jeg havde så sparet lidt op osv. og fandt min Honda på nettet, den var netop importeret og havde fået betalt afgift, men havde endnu ikke været på DK-plader. Jeg blev helt vild, da det var en Drømmebil for mig, Burde nok ha købt en diesel, men slog til aliligevel. Og har ikke fortrudt det 1 sekund..

5: BMW 320i E30 2dr '87
Fik denne i bytte for min civic, samt en god sjat penge. Solgte den efter et halvt år, da jeg havde mistet mit job og manglede penge.

6: Fiat Panda 1,2 Dynamic '04
Købte min Fiat ret impulsivt da jeg skulle bruge noget at komme frem og tilbage med.
Solgte den da den var Aaaaaalt for kedelig.

7: Daihatsu Cuore 1,0 3d '00
En rigtig sjov lille bil, 20 km/l og sindssygt billig vægtafgift og forsikring, som jeg har i skrivende stund, men sælger da jeg har købt en endnu federe klassisk kasse nemlig:

8: Honda Civic 1,5 LSI Aut. '87
Har i skrivende stund lige købt den 137xxx km på tælleren, som bilen står og kører virker dette bestemt ikke fusket, og de synsrapporter jeg kan finde giver mig ret.
Solgte den en måned før den sku synes, med flækket forrude, hul i skærmene og en masse andre fejl. da havde den kørt 167.000, altså 30.000km og et år havde jeg den i. og den kostede mig 5000,- i værditab. men gik så os kun 11 på literen.

9: VW Golf 3 1,8 5d
Fik bilen forærende af en kammerat, den var ret smadret, så valgte at gi den videre efter halvanden måned, men fangede faktisk godt det som VW ejere er så glade for. Dog er jeg stadig mest til Japansk.

10: Daihatsu Cuore 1,0
Endnu en Cuore blev det til.. De er sku sjove dem her.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
x