{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
591 visninger | Oprettet:

Christoffer
Christoffer
Tilmeldt:
9. maj 2021
Følgere: 25 Emner: 10 Svar: 21

Apple CarPlay polo 6c {{forumTopicSubject}}

Hey derude, står sku igen med samme problem som jeg ikke kan løse. Det handler mere om Apple CarPlay. Jeg var ude for kigge efter en infotainment skærm til polo’en og faldt så over Alpine’s (KIT-X802POLO) også kendt som (X803D-U) Som jeg fandt inde ved en af Alpine’s butikker. Dog står jeg med det problem at jeg usikker på om det sikkert og skifte infotainment systemet ud fra min polo 6c (som kan ses på billedet)

Eftersom mange af bilens styreenheder sider i skærmen. Som Fx. Traction-control, Adaptiv fartpilot indstillinger, automatisk låse funktion på dørene, blue-motion, dæk-tryk sæt/mål og alt muligt vigtigt. Dem inde fra butikken mener at alt bilens data bliver overført over såsom indstillinger osv. Men når jeg umiddelbart kigger rundt på nettet og hvad læser fra deres manual. Er ingen af tingene med.

Ved heller ik om det kan betale sig og installere Mib-2 i bilen med nyt hanske rum. Ved dog allerede at den har usb2 til det og den bare mangler det sidste.

Eller er det bare bedre og sige fuck det! Og bare beholde det normale system i?  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Apple CarPlay polo 6c

Annonce