{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.024 visninger | Oprettet:

Analyse af afgiftlempelser {{forumTopicSubject}}

Kære bilejere

Der er mange meninger om, hvad registreringsafgiften betyder for folks valg og brug af bil. Det bliver nu undersøgt. Vil du bidrage til undersøgelsen, så læs endelig videre.

Vi i Tetraplan skal med midler fra Energiforskningsprogrammet 2006 undersøge, hvad registreringsafgiften betyder for bilejeres valg og brug af bil - hvad er de energimæssige effekter af afgiftlempelser for personbiler?

Derfor søger vi deltagere til en række fokusgruppeinterview i maj måned. Undersøgelsen er rettet mod ejere af to grupper af biler med lav registreringsafgift:

•Energiøkonomiske 3-liter biler
(fx VW Lupo 3L og Audi A2 1.2 TDi)
•Biler på gule plader til privat eller blandet (privat/erhverv) brug
(fx VW GVW Golf Plus, CitrCitroën Xsara Picasso, Seat Altea, Suzuki Grand Vitara, Toyota RAV4, Ford Galaxy, Porsche Cayenne, Audi Q7, Volvo XC 90 etc.)

Vi søger deltagere til fem-seks gruppeinterview indelt efter biltype, hhv. energiøkonomiske biler og private gulplade biler. Vi håber, I vil deltage, da det er vigtigt at få jeres motiver og forklaringer for bedre at forstå jeres valg og brug af bil.

Er du interesseret i at deltage i undersøgelsen, kontakt da venligst Rasmus Gravesen på rg@tetraplan.dk eller 3373 7118. Send gerne denne besked til venner og bekendte, der ejer en af de ovenstående biler.

Jeg ser frem til at høre fra jer.

Bedste hilsener,

Rasmus Gravesen
www.tetraplan.dk

Spar penge på din forsikring



  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Analyse af afgiftlempelser

Annonce