{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.802 visninger | Oprettet:

En kort en lang {{forumTopicSubject}}

Her kommer endnu et afsnit, som om handler om en VW..

De fleste kan nok godt huske, da VW introducerede den lille FOX på programmet.En billig by bil, som blev bygget i Brasilien. Den skulle sætte sine fodspor, hvor den tidligere LUPO havde været. Intro prisen var skyhøje, hvor den startede fra ca. 125,000 Kr! Alligevel blev der solgt en del af dem, selvom den ikke var kongen i klassen, som de små trillinger AYGO,C1 og 107. I Europa kunne man kun få FOX´en som 3dørs, hvor andre steder, fandtes den som 5 Dørs. Motor lyd på en 1,2 til den populære 1,4 med eller uden Diesel. Rygter lød på, at der ville kommen en 1,6 GTI hen af vejen, hvad der englig også gjorde, som vi vender tilbage til... Fox´en kom som sagt i 2004, og sagde farvel og tak i 2011. i slutningen af 2013, kom der så den meget omtalte VW UP!

Overrakende forsatte produktion videre i Sydamerika. Selvfølig skete der ændringer, såsom den blev faceliftet. Med den nye front, lignede den alle andre VW´er, som var på det europæiske marked. Forlygterne var de samme, som sad på den nuværende POLO.Motor hed nu ikke 1,2 til 1,4, men 1,0 til 1,6.-Og det var nok den 1,6´er, som skulle havde været i den lille FOX GTi 101 Hk.. Ja, VW så hvor godt det gik for den lille Ford SportsKa, og tænkte at den skulle havde en konkurrent. Men nok i sidste ende, blev det hele droppedet. Den blev nok bare aldrig så skab, som den lille Ford. SÅ måske var det derfor, at de droppede den, og satte den motoren i det Sydamerikanske marked.

Billede af den faceliftet FOX
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/5/58/VW_Fox_2012.jpg/800px-VW_Fox_2012.jpg

Ja, den ligner en POLO

En af de svage sider, fra FOX´en af, var der kun kunne side to personer på bagsædet, hvor andre biler var der plads tik tre. Nu var der heller ikke plads, til flere i forvejen... Derfor byggede de en slags MPV version, af den lille FOX. Den fik mange navne, såsom SPACEFOX, FOX PLUS,SPORTSVAN og SURAN (Istedet for Sharan og Touran...) Den blev ikke introduceret for det europæiske marked, da prisen ville blive alt for høj, for hvad du englig købte. motorerne var de samme, som lå i den lille model.Den store FOX, nåde at leve i to genrationer.
Nu ser den måske stor ud på billederne, men der var ikke mere plads i, end en Pegeout 206 SW..

Billeder
1Gen

Foran
http://globalcarbrands.com/i/volkswagen/volkswagen-spacefox/volkswagen-spacefox-04.jpg

Bagfra
http://www.encontracarros.com/upload/volkswagen/vw-space-fox_04.jpg

Kabinen
http://3.bp.blogspot.com/-gwPHqv_2V5Q/TyfneX-uRxI/AAAAAAAAOoM/zPVUn9shUtM/s1600/Recall-VW-SpaceFox-2012-interior-2.jpg Note det er den faceliftet model

2Gen
Foran
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/af/Volkswagen_Suran_2010_-_blue_front.jpg

bagfra
https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ_VvIx6RBUeiJ_kRDsDo-04uRsO0kBgj14C8uguLacF6UeNc9G

En anden ting, som VW troede de kunne kopiere fra. Var den lille fikse FIAT PANDA 4X4. I 2005, kom der så en direkte konkurrent til FIAT, som hed VW CROSSFOX.Men hvor det hele fejlet, var at den ikke havde 4x4, som Fiat nu havde. Men VW valgte at give den FWD,og samme ansigt stil, som Fiat Panda. Det betød at det lignede noget, som kunne komme langt. Men sådan var virkligheden ikke.

Billeder

Foran
https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRSRkpwd79Ez1vOuglSccZP3Bb6IAXzpGPOt2PrOkdnYQES3mNGfQ

Bagfra
https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRyalZhXPMlijn-KPRMKiPTTAfZqV-ynK2JZx8A84yH1udW-m5w

Spar penge på din forsikring



  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
En kort en lang

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce