{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.243 visninger | Oprettet:

Dk´s fedeste en-dags træf den 23 Juli {{forumTopicSubject}}

Vi har glædet os utroligt meget til at oprette denne begivenhed, for det vil sige at planlægningen til det vildste motorevent er i fuld gang.

Det går som altid løs på Grøn`s køretekniske anlæg i Sæby, den 23 Juli fra kl 12-18 og det bliver en vanvittig dag i motorens tegn.

Så hvad kan man egentlig opleve på dagen ?
(her er hvad vi har til jer indtil videre, men der er vil komme meget mere løbende)

RULLEFELT / FLEST HK. 2016
Du kan som sidste år få slæden på rullefelt for små 300kr.
Der er en super flot PRÆMIE OG POKAL til bilen med flest hk. Og trøste præmie til bilen med mindst hk.

FLOTTESTE BIL 2016.
Vi skal jo også have kåret den flotteste bil 2016. Flotteste bil vil blive fundet af dommere fra forskellige bil relaterede virksomheder, uden kendskab til hinanden og ved hjælp af publikums stemmer.
Vil du stille op til flotteste bil og måske vinde fede PRÆMIER og POKAL , så hold øje med opslaget med tilmeldingen.(KOMMER SNART) Vi vil udvælge de 10 mest gennemførte biler til konkurrencen

DECIBEL KONKURRENCE 2016.
Der er som sidste år også Db- konkurrence og i år er det Hilmers Audio der står for det. Det er for alle der ønsker at få målt hvor mange db anlægget i slæden kan levere. Der er selvfølgelig også PRÆMIER og POKAL at hente her. VI VENDER TILBAGE MED NÆRMERE INFO SÅ FØLG MED PÅ SIDEN.

MARKEDSPLADS / SHOPS.
Der vil som sidste år være en "Markedsplads", Bare MEGET federe. Om det et blowoff kitt, et sæt fælge, Ice eller solfilm så kan du finde det på pladsen. Vi har i år fået fat i nogle af Danmarks fedeste shops fra nær og fjern. Bla. ASTINA, AU2SOUND, AU2STYLE, HILMERS AUDIO, HAGDE STRIBES, WD TUNING, DANISH AIRRIDE COMAPNY, BEST CARCARE, BOOSTED MAGAZINE


UDSTILLINGER.
I år har vi virkelig noget for en hver smag. For at nævne en som vi selv har svært ved at få armene ned over så er det Knight Rider. Vi har simpelthen fået fat i en 100% kopi af kitt (knight rider) der kan tale og hele svineriet. Udover Knight rider vil der jo være alt hvad en drengerøvs hjerte begærer som AMERIKANERE, TUNEDE JAPANERE, RALLYBILER, DRIFTERE, VETERAN MC, BANE MC og en masse andre SUPER FEDE HOBBY-BILER.


OPTAGELSE AF FILM.
Vi er i år gået all in på at få lavet den fedeste aftermovie ever i samarbejde med An-foto og dk-drone event. Så sørg nu for at bilerne skinner i øjnene, for der vil være droner i luften og kameramænd på jorden Og BOOSTED MAGAZINE har en kæmpe stand på pladsen, så mon ikke der kommer lidt i de følgende blade efter træffet.

DRIFTING OG MC STUNT.
Vi har i år allieret os med 4 super dygtige driftere som kan opleves ”live” presse deres biler til det yderste. De er dog ikke alene for traditionen tro kommer Urban Vikings med deres sindsyge motorcykler og drifter og laver stunts. BTW SÅ KAN MAN VINDE EN TUR I EN AF DRIFTERENE FOR FULD KLEM.

UNDERHOLDNING.
Vi har jo sørget for god musik for enhver smag og igen i år er det Dj Zabi der flipper lidt plader bag pulten. Udover go musik synes vi det kunne være sjovt med en rodeo tyr, som i da skal prøve. Der er jo selvfølgelig også EVENT PIGER. Kald dem endelig over hvis du vil have taget et billede med dem og din bil, de er der for det samme. DER KOMMER MEGET MERE LØBENDE, SÅ FØLG MED PÅ SIDEN.

MAD OG DRIKKE.
Vi har lyttet til jeres kommentarer sidste år omkring kø osv. Så i år har vi sørget for 2 kæmpe mad boder med mad for enhver smag. Om det er frikadeller med kartoffelsalat eller en pulled pork/beef burger eller noget helt andet så kan det fås her. Udvalget er stort i år og der vil være kaffe som mange efterspurgte. Vi har selvfølgelig sørget for at presse priserne på maden så alle kan være med.

Vi glæder os som små børn til at åbne portene til Dk`s fedeste en-dags træf den 23 Juli.. Det bliver en dag i sent vil glemme.

-------------------------------------------------------------------------------

PRAKTISK INFO.

Entre 50kr pr næse. Børn under 5 gratis.
(Vi bruger i år armbånd som SKAL på før man kører ind på pladsen)

Der er i år sørget for ekstra toiletter og madboder til folket da det kneb lidt sidste år.
Vi har sørget for fornuftige priser og et bredt udvalg af mad og drikke så vi håber at i vil støtte op om det, så vi fortsat kan holde store events for jer. Tak for forståelsen smiley

Portene åbner kl 12 hvor alle vil blive guidet på plads.
Sørg for at parkere så pænt som muligt da der som sagt vil blive filmet, så det betyder meget smiley

Spar penge på din forsikring



  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Dk´s fedeste en-dags træf den 23 Juli

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce