{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.307 visninger | Oprettet:

Den rene Ford ST - Ford Mondeo ST 250 ECO {{forumTopicSubject}}

Ford Mondeo ST250 ECO Concept

Tilbage i 1999, under Paris motorshow, præsenterede Ford for en ny Øko Performance-sedan konceptbil. Året før havde de været i gang med den vilde Mondeo ST200, som var en 2,5 V6´er med ca. 200 Hk. Dog var der andre tanker med ST250, da den fik en 3-liter V6´er fra dens Amerikanske bror -Ford Taurus V6 , og det de kaldte for Hybrid teknik. ST250 var ikke bare en V6´er, men den kørte også med Bio-benzin. Motoren ydet hele 250 Hk, men var lige så ren som deres 1,8 model, og det var jo stort skridt i 90´erne… ST250 fik et noget mere aggressivt ydre, og den var nemlig også designet af Ian Callum, som stod dengang bag Aston Martin DB7 og den flotte Jaguar F-Type senere hen.

Ford lovede at bilen var mere sportslig at køre end den normale ST200, og her fik man endda 18” fælge, brembo skiver foran, Recaro sæder og en kæmpe spoiler bagpå. Faktisk mente Ford, at den var lige så dramatisk at køre i, som deres Standardvogne fra det engelske BTCC- serie. Selvom Ford sagde den skulle sættes i produktion i nærmeste fremtid, så blev ideen droppet og bilen blev desværre skrottet… I stedet for udviklede de på Focus´en, hvor de begyndte at skabe et par Bio-modeller af den, som aldrig blev en stor succes i Europa.

Det var et lille kort uddrag om en Mondeo, som de fleste af jer sikkert aldrig havde hørt om?Husk at like og kommenteré !

Bagfra
http://bestcars.uol.com.br/carros/saloes/genebra99/mondeo-st250-2m.jpg

Spar penge på din forsikring



  • Der er endnu ikke skrevet kommentarer

Kommentér på:
Den rene Ford ST - Ford Mondeo ST 250 ECO

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce