{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
921 visninger | Oprettet:

nye gadgets som kommer ud i 09 {{forumTopicSubject}}

hej drenge og piger her er et par gadgets som kommer ud i 09

Palm Pre Mobiltelefon
Lækkert design. Tjek! Trykfølsom skærm. Tjek! Helt nyt operativsystem. Tjek! Trådløs opladning? Jamen dog!

Det er længe siden vi har hørt noget nyt fra Palm. Du ved, det der firma, der engang lavede nogle forholdsvis populære PDA’er. Palm har haft svært ved at konkurrere med smartphones fra Nokia, HTC, Sony Ericsson og Apple, men nu er firmaet klar med den overraskende lækre mobil Pre.

Palm Pre har et lækkert kurvet design, en 3,1-tommer trykfølsom skærm og et QWERTY-tastatur, der glider ud bag skærmen. Der er indbygget accelerometer, så mobilen automatisk ved når du vender den på siden, f.eks. til websurfing eller når du vil se et videoklip.

Den er udrustet med et helt nyt operativsystem kaldet WebOS, der sammen med en processor fra Texas Instruments angiveligt skulle gøre mobilen i stand til at håndtere avancerede og krævende opgaver, der eller kun kan klares på en laptop. Men den påstand skal nok tages med et lille gran salt.

Palm Pre kommer først på markedet i USA, men lander i Europa i løbet af det næste halve år og så kommer den med indbygget 3G, Wi-Fi og GPS. Der er Stereo Bluetooth, så du kan tilslutte et par trådløse hørebøffer og 8GB indbygget hukommelse.

Der er også et 3-megapixel kamera og et standard 3,5 mm minijack-stik, så du kan tilslutte dine yndlings høretelefoner. Mest interessant er nu den indbyggede mulighed for trådløs opladning af batteriet. Der medfølger godt nok en ganske almindelig oplader med ledning, men det bliver muligt at købe en speciel oplader, som du blot ligger Pre oven på, når du vil laden den op.

Alt i alt ser det ikke helt skidt ud.

LG Watchphone

LG har én af de rigtige store stande her på elektronikmessen CES 2009. Her viser de blandt andet deres nye armbåndsur frem med telefon-funktioner som trykfølsom skærm og indbygget Turbo-3G. Vi har kigget nærmere på det.
I Central Hall i hjertet af CES 2009 i Las Vegas ligger LGs store stand. Med et sortiment af skærme, Blu-ray og andet grej, lyser Watchphone op gemt væk bag store tykke ruder. Her er ikke noget med at lade folket sætte fedtede fingre på uret.

På trods af det lidt ukreative navn, Watchphone, ser LGs ur ud til at blive rigtig spændende i kampen om pladsen på din arm. For som navnet antyder er der tale om et ur med telefon-funktioner. Og ikke kun opkald og sms, men Watchphone har indbygget Turbo-3G, så man skulle kunne udnytte hurtigt mobilt bredbånd.

Som en anden Dick Tracey er det også muligt at stemme-styre uret, som man bruges til at diktere sms. Så slipper man også for at skrive sms’er på den urimelig lille trykfølsomme skærm. Og hvis det ikke er nok, kan uret også bruges som modem for din PC.

Vi fik kigget nærmere på uret, og det ser ganske spændende ud. Dog har vi vores forbehold for telefon-funktionerne, hvor LG generelt godt kan skrue lidt op for charmen og brugervenligheden.

Den præsentation vi fik vidste et flot ur, med en fin skærm og en lidt langsom menu. Hvis alt går vel kommer telefonen ud en gang i løbet af dette år, men vi ved endnu ikke til hvilken pris.

begge dele har sq meget og byde på syntes jeg (:


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  nye gadgets som kommer ud i 09
Kommentér på:
nye gadgets som kommer ud i 09

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce