{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
448 visninger | Oprettet:

NOVA GRUPA (United Balkan Group) {{forumTopicSubject}}

Dragi prijatelji,

Imam novosti za vas. Gledajuci trenuto postoje 3 Bosanske grupe na BG:

1. Bosnian Ryderz
2. Bosanci na BG
3. Bosnia Club

Zasto imati tri grupe koje imaju iste interese?

Zasto podjeliti diskusije na ove tri grupe, umjesto da imamo jedan forum, u sve disjusije u tom forumu.

Zasto samo napraviti grupu za bosance, kada iz moje tacke gledista, samo je prednost ako ukljucimo sve ljude iz bivse juga i izkoristimo njihovo znalje u diskusijama.

Zakljucak:

Bas zbog tih iznad razloga, volio bi da vam dam invitaciju u jednu novu grupu koju sam stvorio, i koja se zove "United Balkan Group".

To je grupa gjde ce da bude mjesto za nas sve iz bivse juge, i gdje mozemo da sastaviomo sve nase debate i diskusije - umjesto da imamo tri grupe, i svaki put kada nam nesto treba, moramo da napravimo pretragu i forumu tih 3 grupa.

Ova invitacija je poslata svim grupana i nadam se da se vidimo svi u novoj grupi!

Puno pozdrava, Mr. B

UCLANITE SE NA:
http://www.bilgalleri.dk/html/grp_vis.asp?GroupID=3018

Handyhand

Få billig hjælp fra private

Beskriv din opgave og modtag gratis bud fra lokale med Handyhand.

Seneste udførte opgaver

• Nedtagning af 9x lamper 1.000 kr.
  • Fjerning af kalk i bruser 800 kr.
  • Opsætning af køkkenlåge som er faldet ned 1.000 kr.
  • Reparation af vaskemaskine 900 kr.
  • Eftersyn af knallert/scooter (Gilera Stalker 2006) 680 kr.
  • Skifte toilet 1.200 kr.

Opret en opgave

Kommentarer på:  NOVA GRUPA (United Balkan Group)
  • #1   24. maj 2009 Nezelim da se ova nova grupa shvati kao konkurencija vec postojecim grupama,

zato nudim administratorima postojecih grupa "puna-prava", dakle da budu su-administratori samnom u grupi United Balkan Group.

Valjda je fer?

Bosnian Ryderz
    Hasrett S

Bosanci na BG
    Jasko K

Bosnia Club
    eldar M

• #2   24. maj 2009 Poslati cu invitaciju svim clanova sve 3 postojace grupe.

Zato ce melicina od vas primi invitaciju mozda par puta.

Izvinjavam se za to ali tesko je drugacije tehnicki izvesti.

• #3   25. maj 2009 Jeli to nekome smeta da se grupa zove bosanci na BG?
    Nemislim da bi se ta imena trebala mjenjati u ovo novo ime, ali to je moje licno misljenje.

• #4   25. maj 2009 Nije pitanje dali nekome smeta da se grupa zove "Bosanci na BG", ali zelim da se svi osjecaju dobrodosli u grupu - a pored toga ima i drugih na BG osim bosanaca.

Ja sam licno bosanac - i nista mi nesmeta.

- Ako je problem oko imena grupe, otvoren sam za predloge.

Neka se napravi diskusija u novoj grupi og imenu grupe, pa svi mogu da daju svoj predlog kako bi volili da se grupa zove.

Ako preko 50% zele da se grupa zove nesto sa Bosna Club, Bosna+BG i tako dalje onda ce mo kroz jedno demokratsko glasanje da izaberemo novo ime.

• #5   26. maj 2009 Aha, naravno...
    Ali znaci da nekome smeta cim kazes da zelis da se svi osjecaju dobrodosli u tu grupu :-)...
    Glasanje je cool, ali nevidim razlog sto da se nezove sa nesto bosanci .. nego da se zove Balkan group... Znas li koliki je balkan?

Moje misljenje je da TREBA da bude jedna grupa i da se zove nesto sa Bosna/Bosanci... A ako ima drugih sto misle da ne spadaju u tu grupu neka naprave novu grupu ...

• #6   26. maj 2009 Uclani se, poslata ti je invitacija, predlozi svoje misljenje u forumu.

Ja znam koliki je balkan, ja zelim da ima mjesta za nas sve, a ne da se ogranicimo zboj necijeg EGOa.

• #7   26. maj 2009 Ego, ha? hehe
    Kazem ti fino, koga je stid sto je bosanac ili ne zeli da bude u ovoj grupi neka nadje sebi drugu grupu...
    Nevidim samo sto trebaju postojece grupe da se izbrisu a da bi postala nova grupa koja bi odgovarala ostalim ljudima koji nisu ili nezele da budu bosanci

• #8   26. maj 2009 Harise, nije to pitanje dali ce se grupa zvati ovako ili onako.

Svrha je da SASTAVIMO OVE 3 BOSANSKE GRUPE.

Mozemo promjeniti ime da se zove: "Bosna United" ili kako god hoces.

Uposte mi nije do imena grupe. Samo sam pointirao da ima na sajtu i drugih osim nas Bosanaca i zato sam izabrao to ime: "United Balkan Group".

- Ali kako god da okrenem uvjek ce nekome nesto da fali, tako je to.

Kommentér på:
NOVA GRUPA (United Balkan Group)

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside

Annonce