NOVA GRUPA (United Balkan Group) {{forumTopicSubject}}
Dragi prijatelji,
Imam novosti za vas. Gledajuci trenuto postoje 3 Bosanske grupe na BG:
1. Bosnian Ryderz
2. Bosanci na BG
3. Bosnia Club
Zasto imati tri grupe koje imaju iste interese?
Zasto podjeliti diskusije na ove tri grupe, umjesto da imamo jedan forum, u sve disjusije u tom forumu.
Zasto samo napraviti grupu za bosance, kada iz moje tacke gledista, samo je prednost ako ukljucimo sve ljude iz bivse juga i izkoristimo njihovo znalje u diskusijama.
Zakljucak:
Bas zbog tih iznad razloga, volio bi da vam dam invitaciju u jednu novu grupu koju sam stvorio, i koja se zove "United Balkan Group".
To je grupa gjde ce da bude mjesto za nas sve iz bivse juge, i gdje mozemo da sastaviomo sve nase debate i diskusije - umjesto da imamo tri grupe, i svaki put kada nam nesto treba, moramo da napravimo pretragu i forumu tih 3 grupa.
Ova invitacija je poslata svim grupana i nadam se da se vidimo svi u novoj grupi!
Puno pozdrava, Mr. B
UCLANITE SE NA:
http://www.bilgalleri.dk/html/grp_vis.asp?GroupID=3018
okt 2005
Følger: 13 Følgere: 12 Biler: 3 Emner: 84 Svar: 586
zato nudim administratorima postojecih grupa "puna-prava", dakle da budu su-administratori samnom u grupi United Balkan Group.
Valjda je fer?
Bosnian Ryderz
Hasrett S
Bosanci na BG
Jasko K
Bosnia Club
eldar M
okt 2005
Zato ce melicina od vas primi invitaciju mozda par puta.
Izvinjavam se za to ali tesko je drugacije tehnicki izvesti.
okt 2005
Følger: 19 Følgere: 18 Biler: 4 Emner: 7 Svar: 44
Nemislim da bi se ta imena trebala mjenjati u ovo novo ime, ali to je moje licno misljenje.
okt 2005
Ja sam licno bosanac - i nista mi nesmeta.
- Ako je problem oko imena grupe, otvoren sam za predloge.
Neka se napravi diskusija u novoj grupi og imenu grupe, pa svi mogu da daju svoj predlog kako bi volili da se grupa zove.
Ako preko 50% zele da se grupa zove nesto sa Bosna Club, Bosna+BG i tako dalje onda ce mo kroz jedno demokratsko glasanje da izaberemo novo ime.
okt 2005
Ali znaci da nekome smeta cim kazes da zelis da se svi osjecaju dobrodosli u tu grupu :-)...
Glasanje je cool, ali nevidim razlog sto da se nezove sa nesto bosanci .. nego da se zove Balkan group... Znas li koliki je balkan?
Moje misljenje je da TREBA da bude jedna grupa i da se zove nesto sa Bosna/Bosanci... A ako ima drugih sto misle da ne spadaju u tu grupu neka naprave novu grupu ...
okt 2005
Ja znam koliki je balkan, ja zelim da ima mjesta za nas sve, a ne da se ogranicimo zboj necijeg EGOa.
okt 2005
Kazem ti fino, koga je stid sto je bosanac ili ne zeli da bude u ovoj grupi neka nadje sebi drugu grupu...
Nevidim samo sto trebaju postojece grupe da se izbrisu a da bi postala nova grupa koja bi odgovarala ostalim ljudima koji nisu ili nezele da budu bosanci
okt 2005
Svrha je da SASTAVIMO OVE 3 BOSANSKE GRUPE.
Mozemo promjeniti ime da se zove: "Bosna United" ili kako god hoces.
Uposte mi nije do imena grupe. Samo sam pointirao da ima na sajtu i drugih osim nas Bosanaca i zato sam izabrao to ime: "United Balkan Group".
- Ali kako god da okrenem uvjek ce nekome nesto da fali, tako je to.
NOVA GRUPA (United Balkan Group)
Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside