{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  tuning af fiesta 97
  • #1   29. jul 2009 du skal nok kikke lidt på pumaspeed´s side.

    men den er nær beslægtet med 1,4 og 1,6 motoren som også er lavet sammen med yamaha. men som sådan er der ikke meget at lave. men kender en med en xtra motor hvor blokken nok ikke er noget værd. den kan vi nemt tage af og undersøge lidt.

    ved også at karsten kjeldsen netop nu er blevet behjælplig med at programere fords ecu. så måske han også kan hjælpe dig. men forvendt ikke for meget på så forholdvis lille en motor.


  • #3   15. aug 2009 der kan naturligvis hentes noget ved tryk. ellers ville det være den første motor nogensinde der ikke ville kunne det.

    få rullet bilen før du begynder på at lege med filter. i fkd har vi også en 1,25 der flere gange er blevet rullet til 90hk. og den er std.

    placering af filter og længden på røret rør og efter spjældet ( nu snakker vi kun før spjældet da der ikke skal laves ny manifold) kan gøre at du får flere hk/højere moment.


    langt rør giver moment da det giver høj lufthastighed. og kort rør giver flere hk pga kort afstand til luft, på rullefelt kan ma n så forsøge sig frem så man får begge dele efter behov. har en kammi med sådan en motor på lager der har en defekt hvis det kan have interesse? toppen skulle ikke fejle noget da de har en tendens til at blive defekte i blokken. men vi skilte den ikke af da vi skiftede den.


Kommentér på:
tuning af fiesta 97

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce