{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.400 visninger | Oprettet:

Internationalt Vauxhall-Bedford i DK {{forumTopicSubject}}

og Det 13. Europæiske Vauxhall-Bedford Træf.

2011 bliver året, hvor Det Internationale Vauxhall-Bedford Træf, for anden gang afholdes i Danmark. Første gang var i 2004 i Egerup, på Sjælland, sammen med det 6. Europæiske Vauxhall-Bedford Træf.

De to træf slås igen sammen, og bliver afholdt på Lundø ved Skive, i Kristi Himmelfartsferien fra 2.-5. juni.

Træfarrangører er Lone og Lasse Nyström.

Allerede nu har flere køretøjer fra Danmark, Holland, Sverige, Norge og England tilmeldt sig, men vi håber også på deltagelse fra Finland, Tyskland, Schweiz, Belgien, Frankrig og måske en enkelt eller to fra Australien.

Vi har nu et godt og afvekslende program på plads.

Fælles for de 4 dage : Der spises morgenmad fra kl. 8, og aftensmad kl. 19 hver dag, i Lone og Lasses gildesal.

Kristi himmelfartsdag, torsdag den 2. juni, Efter morgenmad kører vi til den største af limfjordsøerne Mors (35km). På Mors ligger Nordeuropas største blomsterpark, som samtidig også har utallige aktiviteter for børn, f.eks. 4D biograf, actiontelt, hoppeborg, trampoliner og piratborg. Se www.jesperhus.dk
Vi får lov til at køre helt ind i parken med vore fine biler, og mens I ser på alle herlighederne i Jesperhus, holder vi øje med jeres biler.
Fællesspisning på Lundø.

Fredag den 3. juni. Efter morgenmaden kører vi ind til Skive. Se www.visitskive.dk Vi udstiller vores biler på Posthustorvet, og en bil fra hver deltagende nation vil køre i kortege gennem gågaden. Der vil blive mulighed for at deltage i ture, arrangeret af de lokale Skive guider, I kan gå en tur i gågaderne og shoppe lidt i de mange spændende butikker, gå en tur ned til havnen eller besøge Skive Museum. Vi holder selvfølgelig øje med jeres biler.
Fællesspisning på Lundø.

Lørdag den 4. juni. Efter morgenmaden, starter rallyet/køreturen fra p-pladsen på Lundøs nordligste punkt. Turen går over dæmningen ved Virksund, derefter nordpå gennem det smukke landskab i Vesthimmerland til Hvalpsund, hvorfra den nye færge Kronprinsesse Mary vil sejle os over til Salling (15min), Jeppe Aakjær og Taroks hjemstavn. Turen går stik nord igen, og fra Ballen havn sejler vi over Fur – netop kåret som Danmarks skønneste ø. Se www.fursund.dk Vi runder Fur, og gør holdt ved ”Bette Jens’ Hyw” og nyder udsigten over Limfjorden og hele Fur. Vi spiser frokost på øens største turistattraktion: Fur Bryghus, og der er god tid, til at se de smukke gamle bygninger og bryggeriet. Vi fortsætter køreturen, og for dem der har lyst, er Fur Kaffe og The et besøg værd.(ligger på ruten) Se www.furkaffeogthe.dk Vi sejler tilbage til Salling og besøger Glyngøre, en smuk lille havneby ved Limfjorden. Køreturen slutter i Glyngøre og I finder selv hjem til Lundø.
Fællesspisning på Lundø.

Søndag den 5. juni. Danmarks nationaldag, fars dag og nationalhistorisk køredag. Vi er glade for at have jer her, denne specielle dag. Næsten alle veterankøretøjer i Danmark er ude at køre denne dag, og mødes i store træf rundt omkring i Danmark. Vi er inviteret til Spøttrup Borg – sammen med alle andre veteranbiler i området. Borgen er Danmarks bedst bevarede middelalderborg og der er fri adgang denne dag. Se www.spottrupborg.dk
Kl ca 14 kører vi til Mønsted kalkgruber. Nede i minen er der lavet en koncertsal og vi har arrangeret en lille koncert dernede under jorden for jer.
Fællesspisning på Lundø. Træffet slutter.

Prisen includerer alt der er nævnt i programmet torsdag til søndag: 900dk kr./voksen. Deltager I kun i dele af træffet, vil der blive udregnet en pris derefter.
Prisen for børn er: 0-3 år: GRATIS 4-12 år: Halvpris af voksen

Indkvartering er for egen regning… Men prisen er omkring 150dk kr. pr. person pr. nat.

Depositum ved tilmelding: 500dk kr. pr. tilmeldt køretøj. Restbeløb og overnatning betales ved ankomst til træf.
Ved annullering indtil 30 dage før træffets start betales depositum tilbage minus evt. gebyr
Ved annullering indtil 10 dage før træffets start betales halvdelen af depositum tilbage minus evt. gebyr
Ved annullering senere end 10 dage før træffets start, betales depositum ikke tilbage.

Depositum indsættes på:

For svenske og norske gæster:
IBAN: DK0277500001081358
BIC: JYBADKKK

For danske gæster:
Reg.nr.:7750 Kontonr.:108135-8

Sidste frist for tilmelding og depositum-indbetaling: 15. april.

Tilmelding og hjælp vedrørende indkvartering:

Lone og Lasse Nyström
Tlf.nr.: +45 97 53 80 18
Lasse mobil: +45 23 23 58 57
Lone mobil: +45 23 31 30 21

E-mail: lasse_nystrom(a)mail.dk

Kig forbi: www.vauxhall-bedford.dk


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Internationalt Vauxhall-Bedford i DK
Kommentér på:
Internationalt Vauxhall-Bedford i DK

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce