{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
954 visninger | Oprettet:

Hjælp til køb af Ford Focus {{forumTopicSubject}}

Hej Bilgalleri
Min kæreste og jeg skal ud af ny bil her i løbet af de næste par måneder da familien vokser til 1 mere og Picantoen bliver vi desværre nød til at udskifte....

Vi har fået styret os ind på det nok bliver en Focus st.car årg 2005-2007.
Vores kørselsbehov ligger ikke til diesel så det skal være en benzin. Her er der 2 muligheder - en 1.6 eller 1.6 ti-vct.
Der er 15 heste i forskel, 5 nm, 10 km/t mere på toppen, lidt hurtigere 0-100 og en smule forbedring i benzin økonomien (500 kr om året i grøn i besparelse)

Mit spørgsmål er om nogle måtte have erfaringer med disse to motorer - godt eller skidt ?
Er selvfølelig mest forelsket i 1.6 ti-vct også fordi den hænger sammen med Ghia udstyret og den "alm" 1.6 oftest kun i Trend.

Der er ikke vanvittig mange til salg af ti-vct motorene pt (9 stk på bilbasen d.d) Så der bliver holdt øje dagligt for opdateringer.

Et tillægsspørgsmål (som jeg måske selv nok kan regne ud). Ghia forsæderne ser oftest ud til på billederne, at se meget "slidte" ud - men da det er velourbetræk tænker jeg det er fordi der netop har siddet en på førersædet og "sat stoffet ned" hvis i forstår hvad jeg mener - kan jeg have i ret i dette eller er der noget om de hurtigt bliver slidte?

Mvh & Pft. Jesper


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hjælp til køb af Ford Focus
  • #1   25. aug 2012 velour kan se "slidt" ud uden at være det, ihvertfald på billeder. lad være med at "nøjes med", køb den du vil ha, det andet bliver du træt af smiley jeg havde helt klart også købt en ghia, gerne med klima/fartpilot osv. og ti-vct motorerne kører fantastisk

  • #2   25. aug 2012 Helt enig med Jesper.. Og nej, tror ikke sæderne er slidte.. smiley

  • #3   25. aug 2012 Det kunne jeg næsten heller ikke tro andet når bilen ikke er ældre end 6-7 år.
    Men det lyder fint med ti-vct motoren. Har også læst en masse på nettet omkring den og mange roser den - MEN dog at den kan støje en del ved høje omdrejninger, men det gør de fleste biler vel!?


  • #4   25. aug 2012 jeg syntes ikke at min fiesta larmer ved høje hastigheder, ikke ud over vind og dækstøj

  • #5   25. aug 2012 Er enig med de andre, køb den DU vil have, og vær tilpas og tilfreds hver gang du skal ud og køre. Det blir du meget gladere for.
    Jeg købte fx min drømmebil i februar, en Impreza og jeg fortryder ikk at jeg har købt den, selvom den er dyr at holde kørende. Alt det med økonomi, stress osv forsvinder helt når jeg ved at jeg skal ud og køre i den. Der er så meget glæde ved at købe det man brænder for smiley


  • #6   28. aug 2012 satme ærgeligt, har lige akkurat en 1,6 ti-vct til salg, dog ikk i stationcar smiley
    ellers en rigtig god bil der bare kører og fungerer! den støjer ved høje omdrejninger og forbruget er ikk som lovet.......men satme en god bil til pengene


Kommentér på:
Hjælp til køb af Ford Focus

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce