{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

transporter t3 autocamper 2.0 cu luftkølet

533 visninger | Oprettet:

bare lidt billeder fra da jeg lavet rust/motor i vores gamle t3 autocamper. og motoren fik nye stempel ringe honet alle cylinderer komplet pakninger og renoveret begge karburator, plus nye tændkabler/rotor/dæksel/tændrør og skjolde blev gjort rene og malet sort. og nye vacum slanger og selvfølig filter og olie. den venter kun på at komme i igen har haft den startet i flere timer på gulvet og justeret ventiler tænding og karburator ind så den her helt klar. ang t3 karrosseri der har jeg lavet rust i begge døre, rundt ved kanten til forruden lidt i bunden i kabinen begge fod trin og over for kofanger til front panelet. plus rundt om bag lygter bag og bag glide skinnen til side dør og panelet under side dør. nu venter den bare på der bliver lidt varmere så jeg kan hel larkere bilen, og samle den færdig ang bunden og vanger under der er 0 rust alt står som nyt der så det var en god ting. den skal så også have en fuld undervogn behandling inden den bliver helt samlet. den er fra 1979 og har kørt 166.000 km og med dansk afgift. har lavet en del rust på den men tog ikke billeder af det meste kun det jeg har lagt op. og nej den er ikke bleven bygget op som en udstilling bil men som en bil der skal bruges så den bliver ikke super perfekt/lige i alt spartel pudsning/sider men den bliver stadig fin og se på og alt mekanisk er lavet og rust er lavet.

Freeway
Mand | 42 år | Oprettet: 21. nov 2016


Kommentér på:
transporter t3 autocamper 2.0 cu luftkølet
  •   4. feb Er det ikke lagt sammen med t3 klubben ?. for blev medlem af t3 klubben for en del år siden har bare ikke være der inde i et godt stykke tid. ja de har nogen sjove steder de kan finde på at ruste, noget giver mening pga af det er et sted vand samler sig. men andre steder jeg fandt var små huller midt i siden og i den stil der ikke gav mening :-). men tog alt med nu når jeg var igang ville have haft den malet for et halv år siden men der kom lige en del andre biler først så den blev skubbet igen. men fik lavet alt rusten så nu venter den bare på jeg vil sprøjtet den og ja den er sjov den motor den trækker godt og har en rigtig god lyd smiley og syns heller ikke man ser mange af dem med den motor mere. i hvert fald ikke til forhold dem med 1.6d og td og 1.9/2,1 benzin vandkølet motorer.

  •   4. feb det er fedt det er en luftkølet.. dem er der ikke.mange af tilbage.. smiley

    men det ser fint ud arbejdet.. stort set det samme mine har fået lavet..

    husk endelig at kikke lidt på t3nettet.dk.. der får vi også rabat fra hovwdiaudi.dk smiley


  •   4. feb okay er dét ikke sjovere med have en god værdi ind jag.

  •   4. feb Ja venter bare på vi får det lidt varmer så den kan blive sprøjtet. vil heller gøre det når vi har de 20 grader udenfor. den bliver malet samme farve igen da vi blev enige om at den skulle have den orginale farve som den var født med.så den bliver orange igen det kun glasfiber taget der forbliver hvid som den var fra ny så det hvide der er malet senere i dens liv fra bunde og op midt på siden bliver ikke malet igen. Så det blev købt så må jeg bruge det røde Audi maling på en anden bil. venter på en plade del til jaguaren også så den kan blive samlet igen også. Så det hele bliver da færdig inden for de næste måneder. men tror t3 bliver solgt når den er færdig da de er stegen meget i pris. og jaguaren beholder vi og har lidt sjov ud af da de ikke er eksploderet i pris som de t3er er, så overvejer stærkt at sælge den nu når de er stegen sådan som de er.

  •   4. feb skøn vogn den ser da ud til være tæt på at være færdig med rust

x