{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Golf 3 projekt

358 visninger | Oprettet:

Er igang med denne delikatesse af en golf 3
den har stået stille siden 2015 men prøver at ånde nyt liv i den igen.
planen er at jeg gerne vil ligge en agu motor i til vinter, og så pille turboen af og sætte spjælde på og så se hvad der sker med de rigtige dele til at lave den om til sug. Lige pt er det en 1.8 90hk fra 1997 som jeg har købt meget billigt og gået og nusset lidt ved så jeg kan køre i den sommeren over. :) Skriver her og ligger billeder op som der bliver lavet på bilen. :)

Update 18/2/23
Har over weekenden skiftet skiver og klodser samt bremsebakker og hjulcylindere bag og så lige udluftet hele bremsesystemet, så nu er det klaret, fik også lige tid til at sætte en anden bagpotte på og male lygtehusene foran og tone lygterne I kofangeren.

Update 14/3/23
Fik lige renoveret alt gearskiftet som er en kendt svaghed på de gamle golfer, fik også malet min emblemfri grill og monteret hood struts, så status er at den nu kan køre, skifte gear og bremse :))

update 20/3/23
så fik jeg monteret lidt anlæg, det er ikke samlet færdigt bag i da jeg mangler en subwoofer og dsp og så vil jeg gerne finde en god 5ch forstærker, men højtalerne er monteret og spiller godt.

update 09/04/23
så fik den lige et sæt borbet T fælge, må sige at det pyntede en del. fik også malet visker arme foran samt ventildækslet, fik også sat plastikken ved viskerne på plads igen.

update 11/04/23
gik igang med det mest kedelige ved det her projekt, rust.... Men syntes nu selv det er blevet ok, mangler stadig en del men det jeg fik nået blev ok.

update 18/04/23
så fik jeg monteret de forstærkere jeg har besluttet mig for at bruge samt et aktivt delfilter der nok er ældre end mig :P men må sige det spiller rigtig fint, og passer godt til bilen, skal bare have min subwoofer hjem og have sat den i, samt lave et nyt forhøjet bagagerums gulv med plexiglas i så man kan se lækkerierne i aktion.

update 21-23/04/23
har brugt weekenden på at skifte servorør og lave rust endu engang. Fik også sat sænkningsfjedrer på.

update 28/4 til 7/5-23
har fået ordnet det sidste rust der var i den og har spartlet og malet det meste af højre side under listerne, har også fået skaffet nogle originale sideskørter samt fået monteret dem og alle plastik skærmene, bilen er tæt på at være klar til syn, mangler bare at lave bagagerummet færdigt og skifte forlygterne da de er knækket i justeringen og så skal den have et olie service, så skulle den være klar til at komme på vejen igen efter 8års stilstand :)).

update 11/5-23
så er den storset færdig, skal bare have mine forlygter hjem og så skal den have et olie service, og så er den faktisk klar til syn ??

update 17/5-23
så er bilen synet og godkendt samt kommet på plader, jeg måtte lige lave et lille rusthul i bunden og skifte 2 støddæmpere inden den blev synet, men nu er den endelig kommet på vejen igen. :))

update 3/8-23
fik købt nogle keskin KT1 som jeg syntes klæder den lidt mere. De blev også monteret med 12mm TÜV godkendte spacere bag så de er kommet helt ud til kanten.

update 11/9-23
så fik jeg lige købt en bagklap med spoiler og en frontklap i noget bedre stand end det der sad på, fik også en hattehylde og et sæt org måtter med.

update 21/10-23
fik købt hjem til at bygge bag bremserne om til skive bremser.

Daniel M
Mand | 24 år | Oprettet: 8. jan 2016


Kommentér på:
Golf 3 projekt
Annonce